Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az árnyékkormány szerint át kell vizsgálni az összes akkumulátorgyárat, mert nem tudhatjuk, hány, a bátonyterenyeihez hasonló időzített bomba ketyeg még az országban

Egy engedéllyel nem rendelkező technológia robbant fel tavaly nyáron a bátonyterenyei akkumulátorgyárban, derítette ki a Népszava.

A berendezés használata közben ráadásul veszélyes anyagok is a levegőbe kerültek, amely több ember rosszullétét eredményezte.

Az Árnyékkormány szerint át kell vizsgálni az összes akkumulátorgyárat, mert nem tudhatjuk, hány időzített bomba ketyeg még az országban.

A bátonyterenyei robbanás, amelyben többen is megsérültek, már nem az első incidens az akkumulátorgyárak környékén, és ha az Orbán-kormány nem áll le az építésekkel, akkor valószínűleg nem is az utolsó.

Megengedhetetlen, hogy az áremelések és megszorítások kormánya akkugyárakkal mérgezze a magyarok otthonait azok után, hogy velük fizettette meg az orbáni inflációt és az áremeléseket.

Ezért készült fel a Dobrev Klára vezette szociáldemokrata Árnyékkormány arra, hogy a kormányváltás után letörje az orbáni inflációt, és átfogó szabályozással akadályozza meg, hogy több környezetpusztító, veszélyes, engedéllyel nem rendelkező akkugyár épüljön Magyarországon.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...