Idén ünnepli 25. születésnapját az RTL és ez alkalomból teljesen megújul: új arculattal egyszerűsíti és harmonizálja márkaarchitektúráját az RTL brand alatt, és új nevet kapnak bizonyos RTL-es csatornák és a digitális felületek is.
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az RTL műsorstruktúrájának egy új sztárjától, a Celebrandi-tól sokan nagy dolgokat vártak azonban a jelek alapján hatalmas kudarc volt –írja a Promotions.

A showban Puskás-Dallos Peti és felesége, Bogi vezették a celeb-társkereső műsort azonban sem ők, sem a műsorba meghívott celeb versenyzők sem tudták magukhoz láncolni a közönséget és a várakozásokhoz képest is gyengébben teljesített a műsor.

Bár az epizódok során bepillantást nyerhettünk a celebek életébe, a közönség valamiért nem érezte azt az izgalmat és az azonosulást, amelyet más hasonló műsoroknál tapasztalhattunk.

A szereplők és a formátum unszimpatikussága lehet a kulcs? Vagy talán a műsoridőpontja nem volt a legmegfelelőbb? Ezt csak találgatni lehet.

Azt azonban biztosan tudjuk, hogy augusztus 18-án, pénteken 20:10-kor kerül adásba a Celebrandi soron következő, és egyben utolsó epizódja, lezárva ezzel az első évadot

. A műsor sorsa a jövőben egyelőre bizonytalan. Lehet, hogy idővel visszatér, átalakított formátumban vagy új szereplőkkel? A jövő mutatja meg.

Az RTL azonban nem hagyja nézőit lógva a levegőben. Ahogy a közmondás is tartja:

“Amikor egy ajtó becsukódik, egy másik kinyílik.”

És itt van a Konyhafőnök, amely már bizonyított a magyar televíziós piacon. A népszerű gasztronómiai show jubileumi 10. évada augusztus 21-én, hétfőn tér vissza, és ígérkezik hatalmas sikernek.

Készüljünk fel az ízek, technikák és persze a versenyzők közötti rivalizálás újabb izgalmas szezonjára! Szóval azok, akik imádják a konyhai csatákat, már alig várhatják, hogy bekapcsolják a televíziót ezen az estén.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: