Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz hiába próbál keresztényebb lenni a Pápánál, Ferenc pápa időről időre bizonyítja mi is az a valódi szeretet, amelyről a Fidesz gyűlöletpolitikája nem képes tudomást venni.

Amikor először látogatott meg egy transzszexuális csoport a Vatikánban, sírva távoztak, azt mondták, segítő kezet, csókot adtam nekik… mintha valami különlegeset tettem volna velük.

De hát ők Isten lányai!

– nyilatkozta Ferenc pápa a Vida Nueva című spanyol katolikus lapnak, melyet a hvg.hu szemlézett.

Az interjúban a pápa hosszasan beszélt a Vatikán békemissziójáról Ukrajnáért. A háborús felek közti párbeszédért a katolikus egyház részéről a bolognai érsek felel, aki már Kijevben és Moszkvában is járt.

Matteo Zuppi Washingtonban is járt, és a katolikus egyházfő kiemelten fontosnak nevezte a pekingi állomást, ugyanis szerinte az USA és Kína is kulcsszerepet játszik a háborús feszültség enyhítésében.

A pápa kiemelten fontosnak nevezte, hogy minél több ukrán gyerek térhessen vissza a családjához. Azt tervezi, hogy állandó képviselőt nevez ki az ügy érdekében, aki ebben az ügyben közvetítene az ukrán és az orosz hatóságok között. – Számomra ez a háború fájdalmai közepette nagy lépés lenne – mondta.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...

A DK szerint katasztrófa lesz: Hatalmas baj vár a nyugdíjasokra

Az Eurostat legutóbbi elemzése szerint tavaly már 170 ezer nyugdíjasnak nem maradt pénze a rezsi kifizetése után. Ez a szám az Orbán-kormány tavalyi rezsiemelése és...

Orbitális hibát követtek el Orbánék: Borulhat a Fidesz teljes terve

Az Alaptörvénybe és korábbi alkotmánybírósági döntésekbe ütközik a kormány rendeleti szabályozása a jogsértő akkumulátorgyáraknak biztosított büntetlenségről, ezért a Párbeszéd – ZÖLDEK az Alkotmánybírósághoz fordul...