Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A szigetszentmiklósi Szakorvosi Rendelőintézet legfrissebb tájékoztatása szerint 2023-ban már hat szakrendelésre nem foglalható több időpont – írja a Telex.

Az érintett szakrendelések: gasztroenterológia, kardiológia, ortopédia, szemészet, tüdőgondozás és ultrahang.

Az intézet korábban is szembesült kapacitási problémákkal, szakorvoshiány okozta hosszú várakozási időkkel.

Továbbá a bőrgyógyászati és pulmonológiai szakrendelések egy részének, valamint a mammográfiás szakrendelésnek is megteltek az idei naptárai.

Mammográfiás vizsgálatra betegeket budapesti intézményekbe irányítják át.

Az időpontfoglalás az érintett szakrendeléseken 2023 végén indul újra, 2024 első hónapjaira vagy májusra vonatkozóan. Kivételek a sürgős esetek, mint a daganatgyanúsok és a műtétre várók.

A rendelőintézet 20 települést szolgál ki, biztosítva a Csepel-sziget és a dél-pesti régió lakóinak egészségügyi ellátását.

A területen élő 170 500, illetve bizonyos szakrendeléseknél 125 000 főre kell gondoskodniuk. A szakorvoshiány okozta előjegyzési idő növekedése miatt további kérdések kerültek benyújtásra a főigazgatóhoz.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...