Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hiába kongatja a vészharangot a magyar orvostársadalom már évek óta, az Orbán-kormány minden intézkedésével inkább csak ront az egészségügy helyzetén, mintsem segít megoldani a problémákat.

Így fordulhatott elő, hogy mostanra elérte az egymilliót azon magyarországi lakosok száma, akik megürült háziorvosi körzetben laknak, azaz, akiknek nincsen bármikor elérhető háziorvosa.

Az Árnyékkormány szerint Orbán Viktor a magyarok életét veszélyezteti.

Azzal, hogy sorra ürülnek meg különösen a falusi háziorvosi körzetek, azt kockáztatja, hogy az akut betegek nem jutnak időben szakszerű segítséghez, a krónikus betegek nem kapják meg a nekik járó elellátást, a szűrővizsgálatok késni fognak, és az igazolások kiadásában is fennakadások lehetnek.

Ahelyett, hogy azonnali béremelést hajtana végre a kormány minden orvos és ápoló részére, a különféle átalakításokkal csak súlyosbítják a már így is katasztrofális állapotban lévő egészségügy helyzetét.

Ezzel szemben a Dobrev Klára vezette szociáldemokrata Árnyékkormány felkészült arra, hogy a kormányváltás után csökkentse a várólisták hosszát, és ne omladozó falak között, hanem modern kórtermekben gyógyulhasson minden


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: