Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mint ahogy arról már számot adtunk, Novák Katalin, köztársasági elnök, sikeresen teljesítette a híres Balaton-átúszást a múlt hétvégén.

Azonban ezt nem szép csendben tette, hanem egyenesen társadalmi fejtörőt adott az egész országnak, hiszen egyik ámulatból a másikba estünk:

Nem csak hogy 100 ezer forintos öltözetben tette ezt meg, amelyet egy előkelő magyar sportruházati márka készített, de még testőreit is a vízbe parancsolták mellé hogy ők is teljesítsék a távot a köztársasági elnökkel.

Azonban az államfő nem csak a vízbe vetette bele magát, de szavakkal is úszott, például az M1 Híradójának adott interjúban:

“A Balaton-átúszás csakis a mi kis hazánkban lehetséges.”

– nyilatkozta a köztársasági elnök, aki ezután arról kezdett beszélni, hogy a tó átúszása hungarikum.

A köztársasági elnöknek adott választ Náray Tamás, a Spanyolországban élő világhírű divattervező-író, egy Instagram-bejegyzésben:

“Balaton-átúszás csak itt van, Magyarországon, ezért ez egy hungaricum.”

-Novák Katalin

Hogy, hogy?

Azt hittem más országokban is van Balaton-átúszás. Na mindegy, ezek szerint tévedtem.”

– reagált Náray a Novák által a Balaton-átúszásra tett hungarikumozó kijelentésre.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...

A DK szerint katasztrófa lesz: Hatalmas baj vár a nyugdíjasokra

Az Eurostat legutóbbi elemzése szerint tavaly már 170 ezer nyugdíjasnak nem maradt pénze a rezsi kifizetése után. Ez a szám az Orbán-kormány tavalyi rezsiemelése és...

Orbitális hibát követtek el Orbánék: Borulhat a Fidesz teljes terve

Az Alaptörvénybe és korábbi alkotmánybírósági döntésekbe ütközik a kormány rendeleti szabályozása a jogsértő akkumulátorgyáraknak biztosított büntetlenségről, ezért a Párbeszéd – ZÖLDEK az Alkotmánybírósághoz fordul...