Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az elmúlt években Majka, azaz Majoros Péter, nemcsak a TV2 műsorvezetőjeként ért el sikereket, de a magyar zenei szcéna megkerülhetetlen alakjává is vált. Nem csoda tehát, hogy évek óta a Forbes celeb listájának élén áll és mintegy érinthetetlennek tűnik az első helye.

Sebestyén Balázs idén is a második helyen végzett, ami nem is meglepő, tekintve, hogy a kutatások szerint ő a legismertebb magyar celeb a 18-59 éves korosztályban. Százból alig hat ember nem ismeri a nevét, és a nőket tekintve csupán 2% nem hallott róla.

Sebestyén Balázs aki a rivális RTL legismerebb arca így reagált a hírre és üzent Majkának is:

“Számunkra ez nagyon jelentős esemény, és nagyon örülünk neki, ahogy a cikk is tükrözi.Hárman nyilatkoztunk együtt a dologról. Nagyszerű érzés, hogy egy listára kerültünk. Az ember mindig megnézi, hogy hányadik, aztán rájön, hogy mindig Majka nyer.

Petike, gratulálok, nagyon ügyes vagy!

Felkerülni a listára valóban nagy eredmény, de ez mégsem határozza meg a mindennapjainkat”

– nyilatkozta Sebestyén Balázs.

A harmadik helyen a Magyar Rádió slágerlisták koronázatlan királynője, Rúzsa Magdi végzett. Hármas ikrei születése óta sikerült szuperanyu imidzsét felépítenie, ami nagyban hozzájárult népszerűségéhez.

A sztárok között feltűnik például Istenes Bence, a The Voice műsorvezetője és párja, Csobot Adél, vagy épp Liptai Claudia, de a Konyhafőnök sztárja, Rácz Jenő is. Utóbbi a tavalyihoz képest egy helyet ugorva idén a 15. helyet főzte ki magának.

A legjobb magyar celebek listájára felkerülők között nemcsak hírességek, hanem népszerű előadók is helyet kapnak, mint például Pápai Joci, aki a 23. helyre került.

A listán található egyes hírességek azonban nem tudták megtartani a pozíciójukat. Például Schobert Norbi, aki tavaly még a 19. helyen állt, az idei top 40-es listán sajnos már nem szerepel. Az elmúlt évben vettük észre, hogy bár a sajtómegjelenései száma nem csökkent, a népszerűsége visszaesett.

Összefoglalva, a lista változatos képet ad a magyar hírességek népszerűségéről és befolyásáról. Minden évben új arcok és új történetek jelennek meg, míg mások eltűnnek a reflektorfényből. Ez a folyamatos változás teszi izgalmassá és előre nem láthatóvá a magyar celebvilágot.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: