Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) önálló jelöltet állít a IV. kerület polgármesteri tisztségéért 2024-ben, derült ki a párt közleményéből.

Nagy Dávid, a párt igazgatója fogja képviselni a pártot a jövő évi önkormányzati választáson a polgármesteri címért folytatott küzdelemben.

Nagy korábbi tapasztalatai közé tartozik a polgármesteri referensi szerep, amelyet a hivatalban lévő polgármester, a Momentumot elhagyó, majd a DK-ba átigazoló Déri Tibor kabinetjében töltött.

Sem a Wintermantel-éra, sem a mostani vezetés munkájával nem vagyunk elégedettek. Nem fogjuk félvállról venni az indulást, szeretnénk veletek egyeztetni céljainkat: a helyi kérdőívezés már elindult, ezt követi a ti és a mi javaslatainkból összeállt vitaindító kibeszélése és a közösségi programalkotás rendezvényeken és az online térben – majd a választások megnyerése!

– üzent Újpest polgárainak a Kutya Párt jelöltje.

Korábbi sajtóinformációk szerint a korábban Momentumos most DK-s Déri Tibor jelezte, nem kíván indulni a polgármesteri tisztségért. A DK Trippon Norbert korábbi Szocialista most DK-s politikus jelöltségét támogatja.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...

A DK szerint katasztrófa lesz: Hatalmas baj vár a nyugdíjasokra

Az Eurostat legutóbbi elemzése szerint tavaly már 170 ezer nyugdíjasnak nem maradt pénze a rezsi kifizetése után. Ez a szám az Orbán-kormány tavalyi rezsiemelése és...

Orbitális hibát követtek el Orbánék: Borulhat a Fidesz teljes terve

Az Alaptörvénybe és korábbi alkotmánybírósági döntésekbe ütközik a kormány rendeleti szabályozása a jogsértő akkumulátorgyáraknak biztosított büntetlenségről, ezért a Párbeszéd – ZÖLDEK az Alkotmánybírósághoz fordul...