Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sajnos nem a közéleti tevékenységét.

Tóth Gabi, az ismert magyar énekesnő, bejelentette, hogy abba fogja hagyni a blogírását a csalad.hu kormányközeli portálon.

Tóth Gabi, az ismert magyar énekesnő, bejelentette, hogy befejezi a blogírását a kormánypárti csalad.hu oldalon.

A bejelentésben sajátos gondolatait osztotta meg a gyermekkori élményekről és arról, hogyan változott meg az utóbbi évtizedekben a gyerekkor élményeinek szemlélete.

“Az a gyermek, aki manapság hatévesen még nem járt Disneylandban, kis túlzással sajnálkozást válthat ki az osztálytársai körében”

– írja Tóth, kiemelve, hogy talán sok gyermek jobban élvezné az egyszerűbb élményeket, mint a Duna-parti sétát vagy a sárkányeregetést.

Tóth szerint ez egy nagy dilemma, amely a mi gyerekkorunkban még nem létezett.

Visszaemlékezik arra az időre, amikor még nem voltak játszóházak, élményparkok vagy paintball-pályák.

Így ők az utcán vagy az udvaron játszottak, és képesek voltak kreatívan egyedül játszani. “Nem akarok én lenni az állandóan zsörtölődő ‘öregasszony’, aki mindig azzal jön, hogy bezzeg az én időmben, de azért tényleg érdemes elgondolkodni azon” – fogalmazza meg Tóth.

A bejegyzés második részében Tóth Gabi bejelenti, hogy befejezi a blogírását a csalad.hu oldalon, és mély háláját fejezi ki olvasói felé.

“Köszönöm nektek, hogy velem jöttetek erre a ‘kirándulásra’, köszönöm, hogy elviseltétek az összes nyűgömet, velem nevettetek, vígasztaltatok, bátorítottatok, szerettetek”

– írja az énekesnő.

Tóth arra biztatja olvasóit, hogy vigyázzanak magukra, családjukra és egymásra. Hozzáteszi, hogy

“Ti voltatok az én oázisom, ahova menekülhettem, ha túl nagy volt a zaj.”

Bár Tóth Gabi elhagyja a blogszférát, nyilvánvalóan nem hagyja el a Fidesz ölelő karjait.

Azt ígéri, hogy a rajongói továbbra is megtalálhatják őt.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...

A DK szerint katasztrófa lesz: Hatalmas baj vár a nyugdíjasokra

Az Eurostat legutóbbi elemzése szerint tavaly már 170 ezer nyugdíjasnak nem maradt pénze a rezsi kifizetése után. Ez a szám az Orbán-kormány tavalyi rezsiemelése és...

Orbitális hibát követtek el Orbánék: Borulhat a Fidesz teljes terve

Az Alaptörvénybe és korábbi alkotmánybírósági döntésekbe ütközik a kormány rendeleti szabályozása a jogsértő akkumulátorgyáraknak biztosított büntetlenségről, ezért a Párbeszéd – ZÖLDEK az Alkotmánybírósághoz fordul...