Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Fontos videóüzenetet osztott meg az MSZP társelnöke közösségi oldalán. Az MSZP-nek az az üzenete, hogy senki sem maradhat egyedül a gondjaival.

“Ott vagyunk, segítünk, keressetek bizalommal, hívjatok és megyek, megyünk hozzátok is”

– üzente az MSZP társelnöke Komjáthi, aki beszélt a Fidesz legnagyobb fegyveréről is, amit bevet a demokraták ellen.

Komjáthi Imre videóüzenetében elmondta:

“Folyamatosan járom az országot Ricsétől Körmendig, Salgótarjántól Bajáig. Politikusainkkal ott voltunk ehéten is egyszerre, szinte egyidőben: szerdán Érden, Szolnokon és az EFOTT-on.

Vagy szombaton is egyszerre, szinte egyidőben a Balaton átevezésén, Zalaszentgróton és Pécsen a zalai, illetve a baranyai szocialisták 100-100 fős juliálisán, s közben a Pride-on, és a Societas révén az EFOTT-on is. Ez az országjárás és a párhuzamos jelenlét több szempontból is fontos dolog.

Egyrészt fontos, hogy megismerjük és számbavegyük az ország minden szegletében élő emberének a tapasztalatait és gondjait. Másrészt, hogy ezen is látszik, az MSZP az a párt, amelyiknek vannak helyi szervezetei, van kivel találkozni.

Nem buszoztatás révén egy-egy látványos akció erejéig, hanem az év 365 napján vagyunk ott nemcsak minden megyében, de minden választókerületben, sőt mi minden járásban is.

Csak helyben tudják megmondani, hogy mire van szükség, ott ismerik igazán a probléma gyökerét. A szépen lassan kivéreztetett önkormányzatiság utolsó bástyái a helyi képviselők és polgármesterek.

Nekünk pedig kötelességünk, hogy minden módon segítsük a munkájukat, szakmai, politikai és egyre többször lelki támogatással is.

Ez a rendszer ugyanis mindenkit felőröl, a Fidesz legnagyobb fegyvere, hogy elhiteti a demokratákkal, hogy egyedül maradtak.

Nem vagytok egyedül! Itt vagyunk, segítünk, keressetek bizalommal, hívjatok és megyek, megyünk hozzátok is.

Mert akkor van legnagyobb szükség egymás segítésére, amikor a cinikusok a demokrácia és a szolidaritás halálát várják.”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...