Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Puzsér Róbert és Pottyondy Edina kapcsolatavéget ért – ledalábbis erre lehet következtetni az ismert humorista közösségi médiában tett bejegyzéséből.

Bár sosem csináltak sajtóeseményt kapcsolatukból, régóta lehet tudni, hogy Pottyondy és Puzsér egy párt alkotnak, mi több, közös gyermekük is született, akit vélhetően nagy szeretetben és az elveiket nem meghazudtolva, átlagos gyermekként nevelnek, sosem mutattak még róla fényképet, nem teszik ki a nyilvánosság okozta káros hatásoknak.

Most azonban egy poszt erejéig mégiscsak bepillantást kaphattunk kettejük közös kapcsolatába, azaz inkább annak a végébe, ugyanis a humorista Pottyondy félreérthetetlenül arra célzott legutóbbi posztjában, hogy véget árt kapcsolata a kritikussal.

Pottyondy ugyanis a következő bejegyzést tette közzé:

“Egyedülálló anyaként azt tudom mondani, hogy ha valaki szerint az rossz egy gyereknek, hogy ketten szeretik, hogy ketten foglalkoznak vele, hogy ketten osztják meg a terheket, és nem utolsó sorban az, hogy két ember szeretetben él mellette, az nem csak hülye, de gonosz is.
A mai prideon azért is vonulunk, hogy a gyerekekért, a családokért, a normalitásért álljunk ki. Mert a szeretet a normalitás. Nem a gyűlölet, nem a homofóbia, nem a NER.”

Ismerve őket, nem valószínű hogy többet is meg fogunk tudni a magánéletüket – egyébként nagyon helyesen – a nyílvánosság elől óvó pár mindennapjairól, azonban ennek a tükrében talán annyi következtetést levonhatunk:

Pottyondy Edina és Puzsér Róbert külön utakon folytatják a jövőben.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: