Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Komjáthi Imre, az MSZP elnöke egy meglehetősen sejtelmes posztot tett közzé a közösségi média oldalán, melyben csak annyit írt: “Valami készül”.

A poszt mellé egy Balaton-parti képet tett fel, amit egy kis evezős csónak látható.

Az MSZP elnökének posztja azonnal felkeltette a rajongók és az ellenzéki szavazók érdeklődését, akik azonnal találgatni kezdtek, hogy vajon mire utalhat a kép és a titokzatos üzenet.

Jobboldali körökben -bizonyára- megrökönyödést keltve, saját feleségével szállt vízre a Balaton átevezése alkalmával Komjáthi Imre, az MSZP társelnök akik tavaly kaptak rá az evezésre, mint hobbira.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi is készülődik, de minden bizonnyal hamarosan fény derül erre. Komjáthi Imre ismert a közösségi média aktív használatáról, és valószínűleg hamarosan maga is közzétesz több információt.

(Meg nem erősített hírek szerint, Szentkirályi Alexandra egy Európa bajnok kajakossal szállt vízre és elmondta a kamerába, hogy azért hogy hamarább teljesítse a távot,mint ” a földi halandók” Sic!)


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...

A DK szerint katasztrófa lesz: Hatalmas baj vár a nyugdíjasokra

Az Eurostat legutóbbi elemzése szerint tavaly már 170 ezer nyugdíjasnak nem maradt pénze a rezsi kifizetése után. Ez a szám az Orbán-kormány tavalyi rezsiemelése és...

Orbitális hibát követtek el Orbánék: Borulhat a Fidesz teljes terve

Az Alaptörvénybe és korábbi alkotmánybírósági döntésekbe ütközik a kormány rendeleti szabályozása a jogsértő akkumulátorgyáraknak biztosított büntetlenségről, ezért a Párbeszéd – ZÖLDEK az Alkotmánybírósághoz fordul...