Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem elég egyszer beleesni egy gödörbe, újabbakat kell ásni, hogy a teljes ország ott szaszeroljon.

Fontos kiemelni: sikerült a magyar politikának az elfogadás és a jogegyenlőséget gyerekes festegetős állóháborúvá silányítania. Mert ne tévedjünk, egy percig sem az LMBTQI+ emberek jogegyenlőségéről és elfogadásáról szól a pad festegetés, hanem egy ócska politikai kampány. Itt már senkit nem érdekelnek a jogok és az elfogadás, csak az melyik politikai oldal foglalja el a közterületeket saját üzeneteivel.

Baranyi Krisztina egyetlen egy mondatot sem mondott arról, hogy milyen jogokért küzdenek a hazánkban a kormányzat által elnyomott kisebbségek. Nem beszéltek arról, hogy nem illetik meg ugyanazok a jogok az LMBTQI+ párokat és hogy ez elfogadhatatlan. Arról beszélt milyen pályázat lesz a pad színére, meg hogy őriztetni fogja a padot.

Miközben a kerületében vannak egyéb padok amelyek lassan életveszélyesek annyira szét vannak rohadva. Nem véletlen hogy azok, akik nem a lövészárok egyik, vagy másik sánca mögött térdelnek csóválják a fejüket, értetlenekdnek vagy kínosan nevetnek az egészen. Ez pedig biztosan nem segít az LMBTQI+ embereknek, de legalább valaki polírozhatja vele a választási szobrát.

Na ebbe a buliba gurított újjat az MKKP. Úgy gondolták nem elég ha csak Ferencvárosban van balhé egy pad körül, legyen balhé Mezőkövesden is.

Facebook posztjukban kiemelték:

“Pride hónap alkalmából felújítottuk és szivárványosra festettünk egy törött padot a városközpontban.

Már csak a dekorációs mintázat hiányzott, amikor JÖTT A RENDŐRSÉG! Beszélgettünk arról, hogy ez márpedig politikai véleménynyilvánítás és az Alkotmánybíróság is kimondta már a négyszín festésről, hogy legális, de végül a rend éber őrei választás elé állítottak minket.

Vagy azonnal befejezzük a festést vagy bent töltjük az éjszakát a kis cellánkban.
Most várjuk, hogy milyen eljárást indítanak ellenünk, és hány korbácsütést kapunk a főispántól!

Ha neked tetszik az új minta, nyomj egy lájkot és mutassuk meg az önkormányzatnak, hogy mennyi embernek tetszik a felújított pad.”

“Beszélgettünk arról, hogy ez márpedig politikai véleménynyilvánítás és az Alkotmánybíróság is kimondta már a négyszín festésről” – ez az érvelés különösen azért is szórakoztató, mert ha rendben van hogy politikai véleménnyílvánítás gyanánt át lehet  festeni valamit engedély nélkül – a Kutyák szerint – akkor nyilván rendben van az is, hogy a széljobbosok ferencárosi padokat festenek át nemde?

A véleményem határozottan az, hogy az óvodát be kellene végre fejezni, a pad legyen pad mindenhol, ahová politikai, etnikai, vallási vagy más identitástól függetlenül bárki leülhet. Tessék mindenhol, Ferencvárosban, Mezőkövesden vagy Piripócstarcsán karban tartani a padokat és mellesleg beszéljünk a lényegről: Senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés Magyarországon amiatt aminek született. A kampányokat meg ne kisebbségek kárára tessék megtartani. Elég legyen az őrületből végre.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: