Idén ünnepli 25. születésnapját az RTL és ez alkalomból teljesen megújul: új arculattal egyszerűsíti és harmonizálja márkaarchitektúráját az RTL brand alatt, és új nevet kapnak bizonyos RTL-es csatornák és a digitális felületek is.
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az RTL nem hagyja magát.

Az RTL Magyarország közigazgatási peres eljárást kezdeményezett a Médiahatóság határozata ellen, amely szerint a Pride-t beharangozó kisfilm csak éjszakai időszakban sugározható.

A hatóság határozata szerint ugyanis nem minősül társadalmi célú tartalomnak. A csatorna emiatt közigazgatási pert helyezett kilátásba a hatósággal szemben.

A kifogásolt hírdetés egyébként itt tekinthető meg:

A Szivárvány Misszió Alapítvány Pride-ot beharangozó animációs filmjén az látható, ahogyan két rajzolt lány figura görkorcsolyázik és gördeszkázik, majd összeérintik a homlokukat.

AZONBAN CSAK ESTE 10 ÉS HAJNALI 5 KÖZÖTT SUGÁROZHATTA VOLNA AZ RTL, MERT NEM TÁRSADALMI CÉLÚ REKLÁM.

Legalábbis az NMHH szerint. A Médiatanács úgy véli, a videó rossz irányban befolyásolhatja a kiskorúakat. Az RTL Magyarország közigazgatási pert indít, mert nem ért egyet a tanács határozatával.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...