Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A bukott főpolgármester utódját véleményezte, bár véleményét megtarthatta volna magának, ugyanis a Budapestiek már elmondták 2019-ben, hogy mennyire érdekli Tarlós véleménye a várost.

” Karácsony Gergő egy feminin alkat, akinek nem a polgármesterséget szabták a személyiségére”

– mondta Tarlós István korábbi budapesti főpolgármester Karácsony Gergely főpolgármesterről a Magyar Nemzetnek.

Tarlós ítélete szerint utóda „valójában nem is nagyon érti” és ismeri a várost, de ezzel együtt van esélye az újraválasztásra.

Ennek szerinte nem a teljesítményéhez van köze, hanem „politikai és indulati” okai vannak. Tarlós a nyilatkozatában ugyanakkor elismerését is kifejezte a 3-as metró befejezése miatt, amihez gratulált a városvezetőnek, jóllehet hozzátette azt is, hogy a munka oroszlánrészét még ők végezték el.

“Nem tudni biztosan, mennyire igaz a közvetlen csődveszély. Lehet, hogy így van, lehet, hogy nem. A városvezetés nem a matematika szabályai szerint bánik a számokkal, ez régóta látszik”

– mondta még annak kapcsán, hogy a főpolgármester márciusban támogatásért fordult a Pénzügyminisztériumhoz.

Tarlós azt is megjegyezte, nem kívánja a csődöt sem a városnak, sem Karácsony Gergelynek, de ha mégis bekövetkezik, abban szerinte messze nem ártatlan a városvezetés.

Forrás: 24.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...

A DK szerint katasztrófa lesz: Hatalmas baj vár a nyugdíjasokra

Az Eurostat legutóbbi elemzése szerint tavaly már 170 ezer nyugdíjasnak nem maradt pénze a rezsi kifizetése után. Ez a szám az Orbán-kormány tavalyi rezsiemelése és...

Orbitális hibát követtek el Orbánék: Borulhat a Fidesz teljes terve

Az Alaptörvénybe és korábbi alkotmánybírósági döntésekbe ütközik a kormány rendeleti szabályozása a jogsértő akkumulátorgyáraknak biztosított büntetlenségről, ezért a Párbeszéd – ZÖLDEK az Alkotmánybírósághoz fordul...