Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hamberger Ádám, a Ferencváros FC vezérszurkolója, a Mandinernek azt mondta, hogy nem voltak nagyon nincsenek kibékülve a ferencvárosi szivárványszínű pad festésével.

Ismeretes: Csütörtök reggel szivárványos padot avattak Ferencvárosban, és már akkor heves vitákat váltott ki. A padot az Amnesty International és a Ferencvárosi Önkormányzat adta át mint a főváros első szivárványos köztéri padját. Alig néhány nap leforgása alatt az FTC fociszurkolói átfestették a padot. Aztán aktivisták újra szivárvány színűre festették és beindult a nagy kerületi kifestőjáték.

A szurkolók vezetője szerint Baranyi Krisztina, a kerület polgármesterének intézkedése semmi más, mint puszta provokáció.

Elmondták, hogy a Ferencváros nevet a futballklub miatt lett híres országszerte, és nem értenek egyet azzal az ideológiával, amit a “polgármester asszony” az egész kerületre kíván kényszeríteni.

“Úgy gondoljuk, nem erre hatalmazták fel, amikor megválasztották polgármesternek”

– jelentette ki a Ferencváros FC szurkolócsoportjának vezetője.

Amikor arról kérdezték, hogy visszafestik-e a padot a Ferencváros FC zöld-fehér színeire a közeljövőben, Hamberger csak annyit felelt:

“Annyit mondhatunk, hogy nekünk, ferencvárosi szurkolóknak, jobban tetszik, ha egy pad vagy bármilyen hasonló tárgy zöld-fehér.”

Baranyi Krisztina, a kerület polgármestere, nem rejtette véka alá a véleményét a Facebookon:

“Neverending story. Az erős árja hadtest (2 ember) még a pizsi fellövése előtt pingáltak egyet. Csuklyával, maszkban. Fiúk, legyetek bátorak, amikor “az elveitek miatt” tönkreteszitek más munkáját” – írta a polgármester.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: