Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció politikusa Kálmán Olga nem akármit vett észre a parlamenti ülésteremben a költségvetés megszavazása alatt.

Péntek délelőtt a kormánypárti többség elfogadott egy olyan költségvetést, amiről pontosan tudja, hogy már ebben a pillanatban is életképtelen, a jövő évi tervekből ebben a formában semmi nem fog teljesülni

– ezt Varju László a DK gazdaságpolitikusa mondta el a most elfogadott büdzséről.

A DK-s politikus szerint ezt bizonyítja az a kormányhatározat is, amely újabb megszorításokat helyezett kilátásba a családi pótlékkal, a családi adókedvezménnyel, az anyasági támogatással, a nagycsaládosok kedvezményeivel, valamint a babaváró- és lakásprogramokkal kapcsolatban.

Mi sem bizonyíthatná jobban a DK politikusának álláspontját, mint az, amit Kálmán Olga vett észre az ülséteremben:

Annyira vállalhatatlan lett a jövő évi „költségvetés”, hogy maga a miniszterelnök és egy sor kormánytag sem jött be az arról szóló szavazásra

– írta Kálmán Olga közösségi oldalán, és egy fotót is mellékelt minderről.

Orbán Viktor, Lázár János, Gulyás Gergely, Szijjártó Péter, Rétvári Bence és Semjén Zsolt egyaránt úgy érezték, hogy nem szeretnék a nevüket látni a bohózatba illő jövő évi költségvetés elfogadása mellett.

Tetszettek volna kormányozni és egy felelős, teljesíthető, szakmailag is helytálló költségvetést csinálni! Akkor most nem kellene elfutni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: