Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Elhisszük, hogy kellemetlen az a kérdés, hogy miért ment állami repülőgéppel nyaralni miért tett mintegy 1000 kilóméteres technikai kitérőt az Orbánt szállító állami gép, azonban az az eszeveszett vihogás amit leművelt a parlament folyosóján miközben Hadházy Ákos független parlamenti képvsielő felkérdezte a miniszterelnököt, az még ezen is túl tett.

Szerdán szokatlan esemény történt a Parlamentben. A titkos szavazáson, mely során az Alkotmánybíróság új tagjai kerültek megválasztásra, Hadházy Ákos megszólította Orbán Viktort a folyosón. A független képviselő arra volt kíváncsi, hogy a miniszterelnök miért vette igénybe a honvédségi repülőgépet, hogy időt töltsön Toszkánában, ezzel mintegy ezer kilométeres kerülőutat bevéve.

A miniszterelnökkel együtt volt Szijjártó Péter, a külgazdasági és külügyminiszter, és együtt kezdték el Hadházy gúnyolását. Orbán kijelentette, hogy szívesen válaszol kérdésekre, de úgy gondolja, hogy az ellenzéki képviselő annyira „alattomos jelenség”, hogy képtelen vele kommunikálni.

Ezt követően a volt LMP-s és momentumos politikus többször is próbálkozott, hogy megértesse, hogyan juthatna hozzá a kívánt információkhoz,

Orbán azonban továbbra is csak „alattomos jelenségnek” és „bundáját vesztő, rossz vidéki rókának” nevezte őt.

Szijjártó Péter pedig leereszkedően annyit mondott neki: „Ákos, hát képviselők vagyunk, hát vegyük komolyan magunkat”.

Hadházy Ákos szerint a miniszterelnöknek „válasz helyett, a kínos röhögcsélés mellett csak kocsmai stílusú személyeskedésre futotta […] Megtudtuk tőle, hogy azért nem válaszol, mert szerinte én mindig hazudok, viszont azt hiába kérdeztem tőle, hogy szerinte miben hazudtam. Azt is mondta, hogy én állítólag egy “szőrét hullató, rossz VIDÉKI róka” vagyok, de azt nem mondta, hogy egy fővárosi róka miért lenne jobb”.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: