Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció szerint egyértelmű jelei vannak egy készülő kormányválságnak.

Dobrev Klára szerint azzal, hogy már a második miniszter távozott az Orbán-kormányból kevesebb mint egy éven belül egyértelmű hogy zavar van a kormányban.

Mint fogalmaz, Orbán Viktor szinte soha, még a legsúlyosabb botrányok után vagy a legnyilvánvalóbb alkalmatlanság ellenére után sem szokta meneszteni a minisztereit.

Hiszen kizárólag arra tartja őket, hogy ellenkezés nélkül engedelmeskedjenek neki. Tehát az újabb miniszteri bukás arra utal: elindult a szétesés felé az Orbán-kormány.

Kormányválság lehet abból a súlyos gazdasági és megélhetési válságból, amelyet Orbán Viktor példátlanul rossz gazdasági döntései, az orbáni infláció és az uniós pénzek hiánya együttesen okozott.

Óriási bajban van az állam költségvetése, hatalmasra nőtt a hiány, ezért sorra jelentik be a magyarokat sújtó újabb és újabb megszorításokat: a babaváró hitel és a CSOK eltörlését, az adóemeléseket, a megtakarítások megadóztatását és a benzináremelést.

Az Árnyékkormány azonban felkészült a kormányzásra, hogy kormányváltás után se maradjanak magukra a magyarok – tette hozzá.

Felkészültünk arra, hogy hiteles szociáldemokrata kormányként letörjük az orbáni inflációt és véget vessünk a megélhetési válságnak, hogy ne az árak, hanem a bérek és a nyugdíjak emelkedjenek.

Készen állunk rá, hogy hazahozzuk a Magyarországnak járó uniós pénzeket és véget vessünk a fojtogató gazdasági válságnak – zárta sorait Dobrev.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: