Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azért ilyet valóban nem lehet megtenni.

Nagy meglepetéssel láthatták az ATV nézői Rónai Egont a Híradó műsorvezetőjeként, ez azonban nem valami jópofa csere volt, vagy egy geg a csatorna részéről. Rónai Egon azért volt kénytelen elvállalni a Híradó műsorvezetését, mert Gajdos Tamásnak nem sikerült időben érkeznie.

Az ATV vezetősége egy belső vizsgálat keretében fogja kideríteni Gajdos Tamás mulasztásának okát – írja a Média1.

Az ATV sajtóosztálya a Media1 felvetésére válaszolva kifejtette, hogy Gajdos Tamás, sajnálatos módon, nem tudott időben megjelenni a munkahelyén, így nem tudta teljesíteni a Híradó műsorvezetői feladatát.

Hozzátették, hogy az okokat, amelyek Gajdos Tamás időben történő megjelenését gátolták, az ATV vezetősége belső vizsgálat formájában fogja tisztázni, és a vizsgálat eredményéről a későbbiekben tájékoztatást adnak.

Külön köszönetet mondtak Rónai Egonnak, aki profi módon vette át a 17:25-kor kezdődő Híradó műsorvezetését. A következő, 18:40-kor induló Híradó műsorvezetője már Gajdos Tamás volt, tájékoztatta a sajtóosztály a Media1-et.

Ez nem az első eset, hogy Gajdos Tamás miatt az ATV műsorszolgáltatása kerül kérdésessé.

Már 2013-ban is volt egy olyan eset, ami után a csatorna felbontotta a szerződést vele, mert nem érkezett meg időben a munkahelyére, ami miatt egy Híradó rövidebb lett a megszokottnál. Gajdos akkor nem tudta időben átolvasni a riportokhoz tartozó felkonfokat.

Ezt követően, 2016-ban, az ATV újra szerződést kötött vele, és azóta Gajdos a Start és a Híradó műsorvezetője.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...

A DK szerint katasztrófa lesz: Hatalmas baj vár a nyugdíjasokra

Az Eurostat legutóbbi elemzése szerint tavaly már 170 ezer nyugdíjasnak nem maradt pénze a rezsi kifizetése után. Ez a szám az Orbán-kormány tavalyi rezsiemelése és...

Orbitális hibát követtek el Orbánék: Borulhat a Fidesz teljes terve

Az Alaptörvénybe és korábbi alkotmánybírósági döntésekbe ütközik a kormány rendeleti szabályozása a jogsértő akkumulátorgyáraknak biztosított büntetlenségről, ezért a Párbeszéd – ZÖLDEK az Alkotmánybírósághoz fordul...