20221211 Budapest Tóth Gabriella énekesnő Az online cikkek vezető képének formájára megvágott fotó.
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gabi művésznő a Magyar Nemzet szerint – egykor ez is mennyivel színvonalasabb újság volt, te jó Isten –  “akkora sallert osztott ki az Orbán-gyűlölőknek, hogy öröm volt nézni”.

Legalábbis ezzel a címmel jelentetett meg írást a konzervatív újságírás zászlóshajója. Na mondom magamnak álmos vasárnap reggel a kávé mellett nem is kell más, mint hogy Gabi művésznő felképeljen engem, ha már a balsors úgy hozta, hogy – bevallom ország világ előtt – én bizony ki nem állhatom a Kárpátok Pocakos Pubiját.

Már pedig valóban. Publicisztika jelent meg a Magyar Nemzet (!) hasábjain Tóth Gabi Tik-Tok videójáról.

Itt tartunk. És mondom a cikk nem kevesebbet állít, mint hogy ezen a gyanútlan napon biza meg lettem sallerezve. Így jó állampolgárhoz méltóan kattintottam is a Magyar Nemzet linkjére – mentem sorban állni a pofonomért.

Nos a cikk első felére nem vesztegetnék időt, hiszen az semmi más mint a mocskos baloldali sajtó fröcsögésének felhányorgatása, amelyet rázúdított az Istenfélő Gabi művésznőre, inkább a sallerre fáj már az arcom.

De hiába minden izgalom ugyanis a saller elmaradt (NAHÁÁÁT), ugyanis sallernek gondolta minden “Orbán gyülőlőnek” a Nemzet azt, hogy Gabi művésznő enerváltan korábbi díjjaival dicsekedett, mindezt “nem kenyerem a dicsekvés” felkiáltással.

@tothgabiofficial Nem “kenyerem” a dicsekvés.. most sem ez volt a célom, csupán visszatekintés gyanánt…. Nélkületek ezek a díjak nem lennének❤️ Köszönöm mindenkinek❤️ #fyp✨❣️ ♬ eredeti hang – Gabriella Tóth

Instagram-sztorijában pedig a következő szöveget posztolta:

„Ezek a hullámok csak erősebbé tesznek, mert tudom, hogy a céljuk a lejáratás, hogy eltüntessenek, hiteltelenítsenek… Én énekelek tovább és zenélek! Isten ezt az utat szánta nekem, én pedig igyekszem méltósággal viselni ezeket az időszakokat!”

Nos ilyen az, amikor Gabi művésznő a Magyar Nemzet szerint sallert oszt az Orbán győlölőknek.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...