Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP korábbi szóvivője sosem finomkodik ha Orbánékról és aljas ügyeikről van szó. Most is olyan írást tett közzé közösségi oldalán, amelyet egészen biztosan nem tesz zsebre a rezsim. Ezt most változtatás nélkül közöljük:

A rezsim emberei, a magyarok fölött most uralkodók, mindig pont az ellenkezőjét teszik, mint amit mondanak, vagyis azt mint ami ellen küzdenek.

És mindig azzal vádolják az ellenzéket, amit maguk követnek el:

  •  Soros pénzelte őket évekig, majd elkezdtek Soros “ellen” küzdeni,
  •  sorra nyúlják le a brüsszeli pénzeket, ők ülnek Brüsszelben a döntéshozó asztaloknál, ezért Brüsszel ellen is háborúznak
  • Orbán az ÖSSZES SZANKCIÓT MEGSZAVAZTA, de a szankciók ellen küzdenek és azokat kárhoztatják
  • Szájer József megírta az Alaptörvényükbe, hogy “az apa férfi, az anya nő”, majd lebukott egy drogos meleg partin, ahonnan egy eresz csatornán engedte le a fidesz erkölcsi értékét, de ők harcolnak a “más” családok ellen De azért az erkölcsi lenullázásba
  • besegített neki a mélykeresztény családapa Borkai Zsolt, fideszes polgármester is.
  •  lebuktak, hogy vannak köztük pedofilok, rögtön elkezdtek harcolni a pedofilok ellen
  • ők nevezték ki az összes, az ÖSSZES tankerület vezetőjét az elmúlt évtizedben, így az összes iskolaigazgatót is az összes állami iskolában.

Tehát ha nemátalakító műtéteket reklámozó szervezetek vannak ezekben az iskolákban, akkor azokat a Fideszesek vitték oda, vagy a fideszes tankerületvezető/igazgató tudtával csinálhatják.

Tehát a saját fideszeseik ellen küzdenek a fideszesek, amikor a nemátalakító műtétek népszerűsítése és az LMBTQ szervezetek iskolai jelenléte ellen tiltakoznak.

  •  folyamatosan pénzelik az oroszokat a gázért extra felárat fizetve, így is támogatva az oroszok háborúját, közreműködnek a fegyverszállításokban és egyre inkább belesodorják hazánkat a háborúba, a magyar fiatalokat a frontra készítik fel gólyófogónak, de közben az ellenzéket vádolják mindezzel. Holott az ellenzék nevében benne van, hogy ellenzék, tehát nem pozicióban van, ahol dönthet, hanem oppozicióban, pozición kívül, tehát nem dönthet. Mindeközben a Fidesz háborúpárti döntésekkel sokkolja a magyar népet.

Ahogyan politikai példaképeik is tették mindig: Tiszáék az I. világháborúba vitték hazánkat és vittek pusztulásba több százezer magyart. Majd Horthyék vitték hazánkat a II. világháborúba és ezzel együtt pusztulásba az ország nagy részét, és vágóhídra a magyarok százezreit, közel egymillió honfitársunkat. Ez a jobboldal öröksége.

  •  eddig tízezrével hozták a harmadikországbeli olcsó munkaerőt, akikkel le tudták törni a magyar dolgozók bérét, ami így a térségben a legalacsonyabb vélhetően. Most még hoznak 200-300 ezer harmadikországbeli munkavállalót, akik sokkal olcsóbbak a tőkéseknek. Így szolgálja ki a fidesz a saját oligarcháit és a hazai és a nemzetközi nagytőke érdekeit a magyar munkavállalók rovására. De közben papíron ők küzdenek a bevándorlók ellen és plakátolják ki, hogy “nem veheted el a magyarok munkahelyét”. Szemforgató, hamis alakok.
  • ezrével hozták a menekülteket a Keleti pályaudvar elé, hiszen ők voltak az ország vezetői, a MÁV vezérkara, akik erről döntést hoztak és akik ezt végrehajtatták, de közben az ellenzéket vádolták ezzel, és “migrácsoztak” ezerrel.
  •  vagy miközben menekültellenes kampányt folytattak és az ellenzéket vádolták mindenféle sületlenséggel, aközben a letelepedési kötvénnyel kárt okoztak nekünk, magyaroknak, és “kötvényesek”, vagy bűnözők ezreit szabadították rá hazánkra.
  • kiírták, hogy “Nem leszünk gyarmat!”, majd gyarmati sorba taszította Orbán és 133 fideszes embere hazánkat, amire élő példa az orosz metrószerelvények ügye, amelyek nem jók, nem újak, nem kaptak légkondit és nem jó műszaki paraméterekkel érkeztek, de legalább jó drágák voltak. Sokkal drágábbak. Vagy a Paks2 szerződés, ami olyan hitelre épül, hogy ha semmi nem történik, akkor is adósrabszolga-sors vár utódainkra. Ugyanez a Budapest-belgrád vasútvonal kínai hitelből, ami szintén az újkori gyarmatosítás mintapéldánya.
  • Orbán és a fideszesek a környezetkárosító akkumulátorgyárakkal nemcsak a jelenünket adják el, nem csak adósrabszolgasorba taszítják a jövő magyar nemzedékét, de a földet, vízet levegőt is tönkreteszik, eladják baksisért, hiszen nekik nem a nemzet, nem az anyaföld a fontos, hanem a pénz az Isten.

És közben ők mernek bárkit is vádolni idegenszívűséggel??? Csak egy magyarországi kormány ez, amelynek tagjai és parlamenti csicskásai magyarul beszélnek ugyan, magyar állampolgárok is ugyan, még magyarnak is vallják magukat ugyan, de semmi tisztelet nincs bennük a magyar Nemzet és a Haza iránt.

Orbán és a fideszes politikusok kilóra eladták a magyar dolgozókat a nagytőkének, az oligarcháknak és a multiknak, darabra eladták a magyar családokat a bankoknak, amit az EBRD szerződés is igazol.

És a fideszesek kiárusították hazánkat az oroszoknak, kínaiaknak, araboknak, törököknek… Kötvényekkel, adóslevéllel, paks2-vel, aksigyárak tucatjaival, fegyvervásárlásokkal, …
Kiárusították, elkótyavetyélték földestül, füvestül, vizestül…

A monda szerint Árpád egy fehér lóért jutott hozzá a Kárpát-medence földjeihez, folyóihoz, vizeihez, erdeihez. Orbán viszont nem egy fehér lovat kapott érte cserébe, hanem hatalmas vagyonokra tettek szert családtagjai, hűbéresei. A magyar népnek maximum a fehér ló egy része jutott.

Ahogy Orbán mondta: “Ne figyeljenek oda arra, amit mondok. Egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok!”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: