Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Miközben a magyar emberek és vállalkozások vért izzadva próbálják kifizetni a hétszeresére emelt rezsit, az Orbán-kormány csak a fideszes milliárdosok rezsiszámláit csökkenti:

Gulyás Gergely bejelentette, hogy csak három gazdasági ágazatban csökkentik árplafonnal az áram árát.

Ezekben mind Orbán-közeli üzletemberek cégei az uralkodók:

Mészáros Lőrinc a szállodaiparban, Orbán Viktor veje, Tiborcz István a szállítmányozásban, illetve Csányi Sándor a feldolgozóiparban.

A Demokratikus Koalíció szerint az Orbán-kormány csak az Orbán-közeli üzletemberek rezsiszámláit csökkenti, míg a magyar emberek és vállalkozások tovább fizethetik a hétszeresére emelt rezsit.

Amíg a fideszes milliárdosok tovább gazdagodnak, addig a magyarok továbbra is világrekorder áfát fizetnek az áram és a gáz után, tovább szenvednek az orbáni inflációtól és az élelmiszerdrágulástól, és egyre kevesebbet ér a bérük és a nyugdíjuk.

Amíg Orbán marad, marad az orbáni infláció és a hétszeres rezsiemelés. A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány azért dolgozik, hogy letörjük az orbáni inflációt, és ne az árak, hanem a bérek és a nyugdíjak emelkedjenek.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...