Göd, 2017. október 31. Vitray Tamás Kossuth-díjas újságíró, fõszerkesztõ, riporter, kiváló mûvész gödi otthonában 2017. október 31-én, közelgõ 85. születésnapja elõtt. MTI Fotó: Czimbal Gyula
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ikonikus televíziós műsorvezető, Vitray Tamás bejelentette legújabb videójában, hogy szeptembertől új programmal jelentkezik Csak ülök…(Csakazértis!) címmel a youtube-on.

Azt mondta, hogy a friss projekt egy “ellenálló megújítása” lesz annak a televíziós show-nak, amelyet 47 évvel ezelőtt indított a Magyar Televízióban, és amely Csak ülök és mesélek címmel évtizedekig sikeresen futott.

A 90 éves Vitray már visszavonult a televíziózástól, és többször is kijelentette, hogy az MTVA jelenlegi vezetése figyelmen kívül hagyja őt, és soha nem hívják fel, hogy részt vegyen bármilyen műsorban.

Ahogy a Media1 is beszámolt róla, az MTVA még azt is megpróbálta, hogy eltávolíttassa Vitray ikonikus képeit a Fortepan weboldalról.

Legutóbb Vitray egy dokumentumfilmet készített egy korábbi riportalanyáról, amit már a YouTube-on tett közzé.

Az új csatornájának első előzetes videójában azt is elmondta, hogy családja buzdította őt régi show-jának folytatására. Tamás fia, aki operatőr és rendező, kisebbik fia, Péter televíziós programokat készít a köztelevízió számára és külföldi felhasználásra is, míg unokája, János animációs filmeket készít.

A tervek szerint szeptemberig háromhetente fognak új adással jelentkezni, és örömmel fogadják a nézők leveleit és ötleteit is.

Az előzetes videót itt tekintheti meg:


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: