Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A hétvégén került sor a Petőfi Zenei Díjak átadására, ahol Tóth Gabi lett a legjobb női előadó, míg Csík János a legjobb férfi előadó kategóriában győzött – jelentette a 444.hu.

Tóth Gabi “Az év női előadója” címet szerzett meg. Az énekesnő a Petőfi Zenei Díj – Az Életmű gála februári rendezvényén a híres Omega sláger, a Gyöngyhajú lány című szám előadásával emlékezett meg a Kossuth-díjas dalszövegíró, Adamis Anna életműdíjáról.

Tóth Gabi különleges előadásban részesítette a közönséget, amikor virtuális duettben énekelt a zenekar elhunyt frontemberével, Kóbor Jánossal.

Az év zenekara címét az Ismerős arcok nyerte el. A Máté Péter-díjas és Teleki Pál-érdeméremmel kitüntetett együttes sajátos, magával ragadó stílusa és egyedi látásmódja meggyőzte a közönséget.

Zenéjükben olyan fontos témák kerülnek terítékre, mint a nemzeti összetartozás, a hazaszeretet, a családi egység és a kulturális örökség megőrzése.

A banda az idei Nemzeti Összetartozás Napján a Duna tematikus műsorával zárta 2022-es lemezbemutató koncertjét.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...

A DK szerint katasztrófa lesz: Hatalmas baj vár a nyugdíjasokra

Az Eurostat legutóbbi elemzése szerint tavaly már 170 ezer nyugdíjasnak nem maradt pénze a rezsi kifizetése után. Ez a szám az Orbán-kormány tavalyi rezsiemelése és...

Orbitális hibát követtek el Orbánék: Borulhat a Fidesz teljes terve

Az Alaptörvénybe és korábbi alkotmánybírósági döntésekbe ütközik a kormány rendeleti szabályozása a jogsértő akkumulátorgyáraknak biztosított büntetlenségről, ezért a Párbeszéd – ZÖLDEK az Alkotmánybírósághoz fordul...