Idén ünnepli 25. születésnapját az RTL és ez alkalomból teljesen megújul: új arculattal egyszerűsíti és harmonizálja márkaarchitektúráját az RTL brand alatt, és új nevet kapnak bizonyos RTL-es csatornák és a digitális felületek is.
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagyon sokan várták már ezt a bejelentést.

Folytatást kaphat az RTL sikerszériája A Cápák Között.

A Cápák Között amely már néhány éve az egyik legsikeresebb edukatív gazdasági showműsora az RTL-nek most a 6. évaddal jelentkezik, melynek előkészületei már zajlanak – derül ki a csatorna felhívása alapján. A műsor alapja a Shark Tank, az amerikai tévéshow, amely az üzleti világ izgalmas és néha kiszámíthatatlan kihívásait hozza el a képernyőkre.

A Cápák Között műsorban a vállalkozók bemutathatják ötleteiket, találmányaikat vagy termékeiket a „cápák”-nak, akik valójában befektetők és sikeres üzleti emberek.

A jelentkezőknek meggyőzően kell bemutatniuk üzleti tervüket, és meg kell győzniük a cápákat, hogy az érdemes befektetési lehetőség.

A show, amely az ország egyik kedvenc műsora lett, folyamatosan ösztönzi és inspirálja a vállalkozókat, hogy új üzleti ötleteiket valóra váltsák. A nézők pedig izgatottan várják, hogy lássák a leleményes és ambiciózus ötleteket.

Ez a show lehetőséget kínál azoknak a vállalkozóknak, akik szeretnének befektetést szerezni az üzleti ötleteikre. A jelentkezőknek a „cápák”, azaz a show gazdag és tapasztalt üzleti személyiségei előtt kell bemutatniuk ötleteiket, majd meggyőzniük őket arról, hogy érdemes befektetniük.

Ha sikerrel járnak, a cápák nem csak pénzügyi támogatást, hanem értékes üzleti tanácsokat is nyújtanak a kezdő vállalkozóknak.

A Cápák Között a vállalkozói szellem és az üzleti kreativitás ünneplése. Azok a vállalkozók, akiknek sikerül meggyőzniük a cápákat, nem csak pénzügyi támogatást kapnak, hanem hozzáférést is a cápák szakértelméhez, kapcsolatrendszeréhez és mentorálásához.

Az elmúlt évadokban számos különleges és innovatív ötlet került bemutatásra, a különféle technológiai megoldásoktól a fenntartható termékekig, egészségügyi innovációktól a gasztronómiai találmányokig. Néhány sikeresen megvalósult ötlet a műsor által még nagyobb ismertségre és sikerre tett szert.

A Cápák Között tehát nem csak szórakoztató és informatív, de inspiráló is. A műsor segít abban, hogy a vállalkozói szellemet és az innovációt népszerűsítse, valamint a közönség számára is hasznos tanulságokkal szolgál a vállalkozások indításával és növekedésével kapcsolatban.

Most a Cápák Között a következő évadra keres jelentkezőket. Ha van egy üzleti ötlete, ami forradalmasíthatja az iparágat, vagy ha van egy terméke, amit szeretne bemutatni a világnak, ez a lehetőség az Ön számára.

Ide kattintva jelentkezhet a műsorra!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: