Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Instagramon jelentette be a nagy hírt – szúrta ki az Ezt Beszélik.

Szabó Erika, aki az első gyermekét várja, új fejezetet nyit az életében, miután kiderült, hogy kisfiút fog születni. Az izgalmas hír kiváltotta az öröm hullámát a rajongók körében, miután a népszerű színésznő a várva várt bejelentést az Instagramon tette közzé.

Az elmúlt hetekben Szabó Erika nagy izgalomban várta a nagy napot, amikor megtudja a babája nemét. A színésznő játékosan kérdezte meg követőit az Instagramon, vajon fiú vagy lány lesz-e az első gyermeke.

A rajongók türelmetlenül várták a hírt, miután a színésznő megosztotta a kérdést, és sokan megosztották saját tippjeiket és jókívánságaikat.

Mostanra azonban már minden rejtély megoldódott, és Szabó Erika örömmel tette közzé, hogy kisfia születik. “Valahogy a lelkem mélyén mindig úgy éreztem, hogy egyszer egy rosszcsont kisfiú anyukája leszek, úgy néz ki, nem véletlen.

Ez a kisfiú minket választott” – osztotta meg a boldog hírt a követőivel, hozzátéve, hogy ez a kisfiú őt és partnerét választotta.

Ez a bejelentés, ami a színésznő személyes életének egy olyan fejezetét jelzi, ami tele van örömmel és izgalommal, csak megerősítette Szabó Erika rajongóinak szeretetét és támogatását.

Számos követője osztotta meg a boldog hírt, és számtalan jókívánság érkezett hozzá a közösségi médiában, amikor az újdonsült anyuka bejelentette a kisfia érkezését.

Szabó Erika új kalandba kezd, mint egy rosszcsont kisfiú anyukája, és alig várja, hogy megossza a kisfia érkezésének izgalmait és örömeit rajongóival és szeretteivel.

A színésznő mostantól a kisfia édesanyjaként fog szerepelni az élet színpadán, és biztosak vagyunk benne, hogy ez a szerep is ugyanolyan sikeres lesz, mint színpadi alakításai.

via: Ezt Beszélik


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: