Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hozzáfér-e mindenki az államilag finanszírozott ellátáshoz? Mi az oka annak, hogy több helyen is szünetel a kardiológia az országban? Van-e orvoshiány Magyarországon?

Egyebek közt ezekre a kérdésekre szeretett volna választ kapni az RTL Híradó riportere az országos kórház-főigazgatótól – számol be az esetről az RTL.hu.

Jenei Zoltán azonban ahelyett, hogy válaszolt volna, előbb a kollégáit ajánlotta maga helyett, majd elsétált a kamera elől. Később pedig már ügyet sem vetett a kérdésekre.

Az egy létező probléma, hogy nem mindenkinek van jelenleg lehetősége az államilag finanszírozott ellátáshoz hozzájutnia?”

– kérdezte az RTL Híradó riportere az országos kórház-főigazgatót, aki erre csak annyit válaszolt, hogy a kollégái állnak a rendelkezésre, neki pedig vissza kell mennie a helyére.

Nagyon szimpatikus, amit kérdez, de tényleg az lenne a kérésem, hogy a kollégákat keressék meg és ők minden egyes felvetésre válaszolni fogna

– válaszolta egy ponton Jenei Zoltán.

 

Az országos kórház-főigazgatót az Országos Onkológiai Intézet „A robotsebészet bevezetése Magyarországon” elnevezésű projektjének záró rendezvényén próbáltuk kérdezni.

Bár a főigazgató megígérte, hogy egy következő alkalommal szívesen áll kollégánk rendelkezésére, illetve jelenleg is lehet a kollégáitól kérdezni, ő maga nem volt hajlandó válaszolni. Azt sem mondta meg, hogy van-e orvoshiány, és elegen vannak-e a szakdolgozók Magyarországon.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...

A DK szerint katasztrófa lesz: Hatalmas baj vár a nyugdíjasokra

Az Eurostat legutóbbi elemzése szerint tavaly már 170 ezer nyugdíjasnak nem maradt pénze a rezsi kifizetése után. Ez a szám az Orbán-kormány tavalyi rezsiemelése és...

Orbitális hibát követtek el Orbánék: Borulhat a Fidesz teljes terve

Az Alaptörvénybe és korábbi alkotmánybírósági döntésekbe ütközik a kormány rendeleti szabályozása a jogsértő akkumulátorgyáraknak biztosított büntetlenségről, ezért a Párbeszéd – ZÖLDEK az Alkotmánybírósághoz fordul...