Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Tanítanék Mozgalom az Egységes Diákfronttal tüntetést szervez a bosszútörvény elfogadásának megakadályozása érdekében, közölték közleményben.

A 24.hu szerint a Tanítanék Mozgalom a Kossuth téren tervez tüntetést a jövő hét folyamán (amikor a törvény vitáját és szavazását várják).

Területfoglalási engedélyt kértek, hogy biztosítsák a tüntetés lebonyolítását a vita időszakában, melynek pontos dátuma még nem ismert – írják a közleményükben.

A Kordonkormány beterjesztette bosszútörvény tervezetét az országgyűlésben. Az általuk folytatott konzultációk csak demokrácia színjátékát adják, mert érdemi változtatás nem történt – tették hozzá.

Sok minden elvesztettünk már, és most még a személyi szabadságunkat is veszélyeztetik. A pedagógusok kiszolgáltatott helyzetbe kerülnének, elszakítanák a diákokat kedvelt tanáraiktól, áthelyezésekkel.

Több mint 5 000 tanár mondhat fel, ha elfogadják a törvényt. Ez nem családvédelem, nem hiba, hanem bűn – tették hozzá. A kormány a jövő héten tervezi megvitatni a státusztörvény néven ismert javaslatot, mely a tanárok jogállását szabályozná.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...