Fotó forrása: Karácsony Gergely fb oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Suttyóság, rosszindulat és károkozás: Fidelitas a neved – fakadt ki legfrissebb posztjában Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere és ami azt illeti jogosan.

Ma egy rendkívül örömteli eseménye volt Budapestnek – kezte közösségi bejegyzését a városvezető. Mint fogalmaz:  A Blaha Lujza téri Corvin Áruház tulajdonosai úgy döntöttek, hogy a saját költségükön helyreállítják az épület eredeti neoreneszánsz homlokzatát, a hatvanas évek szocreál borzalma helyett.

Bár a kormány kétkézzel szórja a pénzt, ha magánberuházások támogatásáról van szó, és Kocsis Máté ehhez a valóban közérdekű felújításhoz is beígért egy kisebb támogatást, a pénz végül nem érkezett meg.

Szóval a tulajdonosok a saját pénzükből teremtettek értéket az egész városnak. Sajnos nagyon ritka az ilyen. Köszönetet érdemelne! Ehelyett mit kaptak a hatalomtól? Ostoba propagandát és az ünnep megzavarását.

Értem, hogy ami még a Fidesznek és a lakájmédiának is ciki, arra tartják szegény Fidelitast. Lelkük rajta. Emlékszünk, amikor tarra vágtak egy vadvirágos rétet, vagy cserepes növényeket rohasztottak a Clark Ádám téren.

Most hasonló színvonalú akcióval vonultak ki a Fidesz-propaganda zsoldosai a Blahára, hogy kissé unott arccal ostobácska molinót tartsanak, és bömböltessenek valami szöveget. Kijár ezért egy helyettes-államtitkárság vagy valami állami megbízás, gondolom.

Több, mint tíz éve vagyok ellenzéki politikus, ennél cifrább dolgokhoz is szokva vagyok, úgyhogy ez önmagában engem nem zavar.

De ezen a rendezvényen én csak vendég voltam. Végre vállalkozók tesznek valami jót is a városban – várom Tiborcz István, vagy Mészáros Lőrinc hasonló közérdekű cselekedeteit és felajánlásait –, akit megzavartak, azok ők voltak, nem én.

Ráadásul mindezt úgy sikerült, hogy már megint tönkretették, letaposták a megszépített Blahára kiültetett virágokat. Azokat, amikről a saját propagandájuk azt harsogta nekik, hogy nem is léteznek. Hát most már tényleg kevesebb van…

Miért kell mindent szétcseszni? Hova lehet még süllyedni? Nem veszik észre, hogy ezzel nem megvédik, hanem tönkreteszik a hazájukat és a városukat?

Ha én is olyan önző és elvakult lennék, mint ők, azt mondanám, csináljátok csak, legyetek minél sötétebbek, annál kevesebb budapesti szavaz rátok. De csak szomorú vagyok.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: