DSCI0010.JPG
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A MÁV közleménye alapján napi nyolc vonatpár fog járni Debrecen és Füzesabony között augusztus 6-áig, de néhány hortobágyi betétjárat kimarad a menetrendből.

Az utasoknak, akik Eger felé, illetve onnan utaznak, továbbra is át kell szállniuk Füzesabonyban, mivel a menetrend a nyári időszakban a miskolci vonalon folytatott pályakarbantartás miatt változik – jelentette a Liner.

A vonattársaság azonban közleményében hangsúlyozta, hogy június 26-án és 27-én Tiszafüred és Füzesabony között, valamint a Tisza-tó sebesvonat helyett Balmazújváros és Poroszló között pótlóbuszok járnak a nappali személyvonatok helyett.

A pótlóbuszokon nem lehet bicikliket szállítani. Megjegyezték, hogy ezen két napon a kerékpáros utazók csak Poroszlóig juthatnak el közvetlenül. A vasútállomástól 1,5-2 kilométerre található a tó körüli kerékpárút. Tiszafüredre a 33-as főúton található teljes hosszúságú kerékpárúton lehet eljutni.

Pótlóbuszok járnak Debrecen és Balmazújváros között augusztus 6-tól 27-ig a 33-as főút feletti vasúti felüljáró építési munkálatai miatt. Ebben az időszakban sem szállítható kerékpár a pótlóbuszokon.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...

A DK szerint katasztrófa lesz: Hatalmas baj vár a nyugdíjasokra

Az Eurostat legutóbbi elemzése szerint tavaly már 170 ezer nyugdíjasnak nem maradt pénze a rezsi kifizetése után. Ez a szám az Orbán-kormány tavalyi rezsiemelése és...

Orbitális hibát követtek el Orbánék: Borulhat a Fidesz teljes terve

Az Alaptörvénybe és korábbi alkotmánybírósági döntésekbe ütközik a kormány rendeleti szabályozása a jogsértő akkumulátorgyáraknak biztosított büntetlenségről, ezért a Párbeszéd – ZÖLDEK az Alkotmánybírósághoz fordul...