Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Pataky Attila, az Edda Művek együttes frontembere, exkluzív interjút adott a Mandinernek, ahol nyíltan beszélt az őt ért kritikákról, a földönkívüli élet létezéséről, a geopolitikai feszültségekről és az Egyesült Államokról, valamint a liberálisokról és a világ jövőjéről.

A művész, akit gyakran támadnak esetleges ufó-élményei miatt, így reagált: „A sötét oldal a félelemre, a szorongásra, a jövőkép-nélküliségre épít, a fegyvere pedig a hazugság és a cinizmus… Velem viszont nem bírnak.” A földönkívüli élet létezéséről azonban további részleteket nem osztott meg, azt ígérve, hogy majd egy későbbi interjúban beszél róluk.

A napjainkban zajló orosz-ukrán konfliktus kapcsán megemlítette, hogy Csák János miniszter könyve alapján írt egy dalt, “Ejnye, ejnye, Amerika” címmel.

Az amerikai politikát kritizáló dalszöveg így szól: „Amerika, Amerika, a halálkultusz bajnoka, de a ti bőrötökön is csattan majd az ostor.”

Pataky erős állítást tett azzal kapcsolatban, hogy az Egyesült Államokat a “sátáni energiák” irányítják, ugyanakkor kifejezte Orbán Viktor iránti támogatását:

„Én Orbán Viktor-fan vagyok. Orbán Viktor Ukrajnában is békét akar.”

Majd hozzátette: „Tehát amíg Orbán Viktor békét akar, megyek vele előre.”

A liberálisokról Pataky úgy vélekedett: „Régóta tudjuk, a liberálisoknak addig vagy jó, amíg nem mondasz ellent. Én viszont ellentmondok minden ártásnak.”

Azt is megjegyezte, hogy a világ Kanada példáján keresztül a “vég felé halad”, ám Magyarország túl fogja élni mindezt, mert “nekünk dolgunk van itt, a Kárpát-medencében.”

Pataky biztosan állítja, hogy a magyarok a múltban is túlélték a nehézségeket, mint például a tatárjárást, a török időket, Mohácsot és Trianont.

A zenész a „sötét oldalt” is kritizálta, hangsúlyozva, hogy nem szabad félni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: