Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Magyar Szocialista Párt (MSZP) továbbra is támogatja Fekete Zsolt polgármester újbóli indulását a salgótarjáni polgármesteri posztért.

Az MSZP társelnöke, aki az országot járva találkozik a magyar dolgozókkal, szakszervezeti vezetőkkel és önkormányzati képviselőkkel, hangsúlyozta a párt elkötelezettségét a helyi közösségek és a munkavállalók érdekeinek képviselete mellett.

A párt társelnöke Salgótarjánban először szakszervezeti tagokkal és vezetőkkel találkozott, ahol megvitatták a munkavállalói jogok védelmét és a szakszervezetekbe való belépés fontosságát.

Az erős szakszervezetek révén érhető el az érdekérvényesítés, a magasabb bérek, jobb munkakörülmények, több jog és kevesebb kizsákmányolás.

A párt társelnöke találkozott Fekete Zsolttal, Salgótarján MSZP-s polgármesterével és Huszár Máté alpolgármesterrel, akik a kormányzati elvonások és a „Modern Városok program” lufi kidurranása ellenére is kiválóan vezetik a nógrádi megyeszékhelyt és szolgálják annak lakosságát.

Az MSZP elnökségi határozat alapján büszkén jelentették be, hogy továbbra is támogatják Fekete Zsolt jelölését és örömmel fogadják, hogy már más pártok is felsorakoztak mögötte.

A helyi szakszervezetek és párttagok elmondták, hogy a nógrádi, salgótarjáni emberek számára egyre több kormányzati intézkedés okoz komoly megélhetési nehézséget.

A fideszes gazdaságpolitika miatt egyre nő az infláció, az egyre kevesebbet érő nyugdíjak és fizetések. Voltak, akik üdvözölték az MSZP azonnali nyugdíjemelési javaslatát, míg mások szerint az alacsonyabb nyugdíjakat jobban kellene emelni.

A fiatalabbak közül sokan a kitörés lehetőségét abban látják, ha külföldre költöznek vagy legalábbis Budapestre mennek dolgozni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

„Kártyavárként omolhat össze a rendszer”, ha Karácsonyék mintapere győz a bíróságon

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, egy friss sajtótájékoztató keretében bejelentette, hogy a Fővárosi Önkormányzat a mai napon jogi lépéseket tesz a szolidaritási hozzájárulással kapcsolatos, jogellenesnek...

Kést rántott egy idős nő Orbán Viktor születésnapján

Csak úgy áradt a keresztényi szeretet a szentmisén. A Gulyáságyú Média hírportál beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást kezdeményezett egy idős nő ellen, aki...

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...