Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A kormány kizsebeli az önkormányzatokat, Budapestnek még kimetszi a zsebét is, hogy biztosan ne maradjon a főváros működtetésére pénz.

Ezért van a Budapesti Lakógyűlés és ezért megyünk perre a kormány ellen.

Értem én, mondáskényszere van a kormánynak erre, és azt mondja, hogy „Gyurcsány”, „hol a pénz?”, „felelőtlen gazdálkodás”. Mondani kell valamit, még ha annak sok értelme nincs is.

Az azonban mégis izgalmas, amikor nekünk kell a kormány fizetésképtelensége miatt saját pénzünket költeni. A Lánchíd felújításáról, és az elmaradt 6 milliárd forintos kormányzati támogatásról már sokat beszéltünk.

Itt egy újabb szép történet: most kaptunk egy levelet, hogy az Operettszínház nem képes kifizetni a 95 millió forintos bérleti díját, mert az energiaválság miatt nehéz helyzetben van. Az Operettszínház fenntartója és finanszírozója a kormány.

Mi történik most? Miután a kormány nem finanszírozza az Operettszínházat, ezért ők meg nem fizetik ki a bérleti díjat.

Ez a bevétel hiányzik a fővárosi vagyonkezelőtől, akinek, hogy például béreket tudjon fizetni, nekünk kell odaadnunk ezt a pénzt a folyószámlahitelünk terhére.

És akkor még tőlünk kérdezik meg, hogy hol a pénz? Gratulálok!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...

Hatalmas a káosz: Megbuktatták a Fidesz egyik legerősebb polgármesterét

Ács Rezső, Szekszárd Fidesz által támogatott polgármestere, leváltásának hírével került a középpontba, miután a város képviselő-testülete összeférhetetlenséget állapított meg a tevékenységével kapcsolatban. A szavazás során...