DSCI0010.JPG
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Pénteken a Tour de Hongrie kerékpárverseny miatt korlátozásokra kell számítani, különösen a Kaposvár-Pécs szakaszon, 12 és 17 óra között. Emiatt késések lehetnek a Budapest-Pécs és Dombóvár-Komló vasútvonalakon.

MÁVINFORM közlése szerint a Dombóvárról 11:59-kor Gyékényesre induló 8204-es személyvonat Taszáron várakozik a mezőny elhaladásáig, és várhatóan 15 perc késéssel érkezik Kaposvárra.

A kerékpárverseny Dombóvár és Pécs között több pótlóbusz útvonalát érinti, közúti zárások miatt. Egyes buszok kerülő útvonalon közlekednek, hosszabb menetidővel.

A verseny hatással van a Dombóvárról 12:26-kor Szentlőrincre és Pécsre induló Helikon InterRégió, a 13:54-kor Pécsre induló Mecsek InterCity, valamint a 15:01-kor Komlóra induló személyvonat pótlóbuszaira.

A Pécsről 12:57-kor és 14:57-kor induló Mecsek InterCity, valamint a 14:14-kor induló Helikon InterRégió pótlóbuszai is kerülő úton járnak, hosszabb menetidővel.

A 38616-os komlói pótlóbusz Magyarhertelend, Kossuth utca helyett a Magyarhertelend fürdő autóbuszmegállóban áll meg, áll az MTI közleményében.

Felhívják a figyelmet, hogy a kerékpárverseny miatt május 13-ig több területen korlátozásokat vezetnek be, érintve a Volánbusz számos menetrend szerinti járatát: egyes járatok nem, vagy terelt útvonalon és módosított menetrend szerint közlekednek.

A Volánbusz weboldalán érhetők el részletes információk a korlátozásokról.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: