Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

„A 100 leggazdagabb magyar 2023” című friss kiadvány szerint Mészáros Lőrinc a 660 milliárd forintos becsült vagyonával Magyarország legtehetősebb embere.

A rangsor második helyén 610 milliárd forinttal Csányi Sándor, míg a harmadikon 460 milliárd forinttal Felcsuti Zsolt található.

Az első 20 helyezett átlagosan 29%-os növekedést ért el vagyonukban, ami kicsivel haladja meg az inflációt. Az összesített vagyonukat 4592 milliárd forintra becsülik, míg a top 100 leggazdagabb összvagyona 7655 milliárd forint – szemlézi a kiadványt a Portfolio.hu szakportál.

Mivel pedig Mészáros a jelek szerint képes tartani a korábbi években diktált eszméletlen vagyongyarapodási tempót, még mindig érvényes azon megállapításunk, hogyha kitart ez az emberfeletti teljesítmény, akkor 2024-re akár a világ leggazdagabb embere is lehet.

A felcsúti vállalkozó most már belépett a dollármilliárdosok klubjába, és mivel a jelek szerint a Szilícium-völgyben jóval lassabb ütemben terem a pénz, de ha továbbra is tartja az ütemet, akkor jó esélye lehet a világ leggazdagabb embere címre is.

Már ha a magyar gazdaság bírni fogja ezeket a sikereket.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...

Hatalmas a káosz: Megbuktatták a Fidesz egyik legerősebb polgármesterét

Ács Rezső, Szekszárd Fidesz által támogatott polgármestere, leváltásának hírével került a középpontba, miután a város képviselő-testülete összeférhetetlenséget állapított meg a tevékenységével kapcsolatban. A szavazás során...