Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

“A 100 leggazdagabb magyar 2023” című friss kiadvány szerint Mészáros Lőrinc a 660 milliárd forintos becsült vagyonával Magyarország legtehetősebb embere.

A rangsor második helyén 610 milliárd forinttal Csányi Sándor, míg a harmadikon 460 milliárd forinttal Felcsuti Zsolt található.

Az első 20 helyezett átlagosan 29%-os növekedést ért el vagyonukban, ami kicsivel haladja meg az inflációt. Az összesített vagyonukat 4592 milliárd forintra becsülik, míg a top 100 leggazdagabb összvagyona 7655 milliárd forint – szemlézi a kiadványt a Portfolio.hu szakportál.

Mivel pedig Mészáros a jelek szerint képes tartani a korábbi években diktált eszméletlen vagyongyarapodási tempót, még mindig érvényes azon megállapításunk, hogyha kitart ez az emberfeletti teljesítmény, akkor 2024-re akár a világ leggazdagabb embere is lehet.

A felcsúti vállalkozó most már belépett a dollármilliárdosok klubjába, és mivel a jelek szerint a Szilícium-völgyben jóval lassabb ütemben terem a pénz, de ha továbbra is tartja az ütemet, akkor jó esélye lehet a világ leggazdagabb embere címre is.

Már ha a magyar gazdaság bírni fogja ezeket a sikereket.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: