Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

“A 100 leggazdagabb magyar 2023” című friss kiadvány szerint Mészáros Lőrinc a 660 milliárd forintos becsült vagyonával Magyarország legtehetősebb embere.

A rangsor második helyén 610 milliárd forinttal Csányi Sándor, míg a harmadikon 460 milliárd forinttal Felcsuti Zsolt található.

Az első 20 helyezett átlagosan 29%-os növekedést ért el vagyonukban, ami kicsivel haladja meg az inflációt. Az összesített vagyonukat 4592 milliárd forintra becsülik, míg a top 100 leggazdagabb összvagyona 7655 milliárd forint – szemlézi a kiadványt a Portfolio.hu szakportál.

Mivel pedig Mészáros a jelek szerint képes tartani a korábbi években diktált eszméletlen vagyongyarapodási tempót, még mindig érvényes azon megállapításunk, hogyha kitart ez az emberfeletti teljesítmény, akkor 2024-re akár a világ leggazdagabb embere is lehet.

A felcsúti vállalkozó most már belépett a dollármilliárdosok klubjába, és mivel a jelek szerint a Szilícium-völgyben jóval lassabb ütemben terem a pénz, de ha továbbra is tartja az ütemet, akkor jó esélye lehet a világ leggazdagabb embere címre is.

Már ha a magyar gazdaság bírni fogja ezeket a sikereket.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Sokkoló számadat került nyílvánosságra: Belebukhat Pintér, de Orbán is kezdhet izgulni

A magyar egészségügyi intézmények adóssága augusztus végére 93,7 milliárd forintra nőtt, ami 7,3 milliárd forinttal haladja meg a korábbi havi összeget Ezzel együtt már majdnem 100...

Horváth Csaba beolvasott Orbánéknak – Ön szerint igaza van?

Itt lenne az ideje annak, hogy a kormány „kivegye az önkormányzatok zsebéből a kezét" – fogalmazott az MSZP fővárosi frakciójának vezetője szerdán a Fővárosi...

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...