Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Stohl Luca, Stohl András lánya akit az ország az ATV híradósaként ismerhetett meg, Instagramon osztotta meg követőivel, hogy megszületett első gyermeke.

A bejegyzésében a 0503 és a Rózival az élet címkéket használta, amelyekből arra lehet következtetni, hogy a kislány május 3-án született, és Rózi nevet kapta.

A híradós korábban elmondta, hogy férjével kétlaki életet élnek, és gyakran tartózkodnak Németországban, így a gyermeknek két szobája lesz.

Stohl András, a Jászai-díjas színész öt gyermeket nevel, négy lányt és egy fiút. Stohl Luca, aki táncművészként is tevékenykedett, a legidősebb, 30 éves. Stohl Bella, a legfiatalabb lánya, 2022 nyarán született, és jelenleg még nincs egyéves.

A színész legkisebb lánya és unokája között kevesebb mint egy év a korkülönbség. Stohl Luca és kislánya, Rózi érkezése az egész család számára örömteli eseményt jelent, és a közösségi médiában megosztott bejegyzés is széles körű pozitív visszhangot váltott ki.

A híradós és férje a jövőben valószínűleg több időt fognak tölteni Németországban, hogy a gyermekük számára mindkét országban otthonos környezetet biztosítsanak. A két szobás elrendezés lehetőséget teremt arra, hogy a kis Rózi mindkét helyszínen érezze magát otthon.

Stohl András, mint büszke nagypapa és apa, vélhetően továbbra is támogatja és segíti lányát, Stohl Lucát, és az egész családot. A közösségi médiában való bejelentés egyben lehetőséget teremt arra, hogy a rajongók és az érdeklődők betekintést nyerjenek a család életébe és a kis Rózi fejlődésébe.

A Stohl család számára az újszülött érkezése nagy örömöt és boldogságot hozott. A közösségi médiában megosztott kép és információk alapján a kis Rózi egészséges, és a család minden tagja várakozással tekint a jövőre.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: