Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

2006-ban István Hiller házában is megtörtént egy támadás, amelynek során szerinte György Budaházy terrorista volt, és ezt a képviselő szemébe is mondta.

Korábban beszámoltunk róla, hogy Katalin Novák elnök kegyelmet adott György Budaházynak.

Természetesen elfogultsággal áll a kérdéshez Hiller. Házába lövés történt, átrepült a szekrényen, amelyben felesége kosztümjei voltak.

Különös érzés volt, amikor egy rendőrtiszt egyesével vette elő a meglőtt kosztümöket, amelyek hátoldalát, mint egy közepes hollywoodi film jelenetében, golyó ütötte át – nyilatkozta Hiller István az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Az MSZP parlamenti képviselője szerint tőle pártatlan véleményt nem várhatunk el. Ugyanakkor úgy gondolja: ez egy terrortámadás volt, és aki ilyet elkövet, az terrorista, amit Budaházynak is személyesen közölt.

Azt is elmondta, hogy a latin terror szó félelmet jelent, és szerinte ezek az emberek azt akarták elérni, hogy politikai társaival együtt rettegjen. Az elmúlt 15 év alatt csak erősödött ez a meggyőződése – tette hozzá.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

„Kártyavárként omolhat össze a rendszer”, ha Karácsonyék mintapere győz a bíróságon

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, egy friss sajtótájékoztató keretében bejelentette, hogy a Fővárosi Önkormányzat a mai napon jogi lépéseket tesz a szolidaritási hozzájárulással kapcsolatos, jogellenesnek...

Kést rántott egy idős nő Orbán Viktor születésnapján

Csak úgy áradt a keresztényi szeretet a szentmisén. A Gulyáságyú Média hírportál beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást kezdeményezett egy idős nő ellen, aki...

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...