Budapest, 2012. október 4. Aula a Magyar RTL budatétényi székházában 2012. október 4-én, amelyben az RTL Klub és az RTL 2 televíziók működnek. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az RTL idén ősszel az X-Faktor helyett a külföldön népszerű The Voice tehetségkutatót tűzi műsorra. A csatorna ma bejelentette a mentorokat.

A The Voice, ami korábban a TV2-n futott, az RTL-en folytatódik, az X-Faktor pedig pihenőre megy.

A legutóbbi mentorcsapatból (Puskás Peti, Herczeg Erika, Gáspár Laci és ByeAlex) senki sem marad, új csapat áll össze. Az RTL a fiatalabb generáció megcélzására a YouTube generáció zenészeit is vizsgálta.

A szerdai sajtótájékoztatón bemutatták a The Voice coachokat: Curtis, Manuel, Miklósa Erika és Trokán Nóra lesznek az élő adásokban döntő ítészek. A tehetségkutatót Istenes Bence vezeti, aki korábban már az X-Faktort is prezentálta.

A The Voice-nál a coachok az első megmérettetésen nem látják, csak hallják a versenyzőket. Ha egy coach megfordul a versenyző felé, automatikusan továbbjuttatja őt. Ha többen fordulnak meg, a versenyző választhat. A válogatókat párbajkörök és élő show-k követik. A győztes 36 millió forintot és egy éves autóhasználati jogot nyer.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: