Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Somogyi Zoltán politológus vette észre azt a jelenetet, amely új irányt adhat a történéseknek, legalábbis ami a futball stadionokban történik.

Megváltozott a stadionok levegője és úgy tűnik hiába a szinte számolatlanul elköltött pénz, a fociszurkolókra már nem támaszkodhat a jobboldal, ugyanis úgy tűnik, a szurkolóknak sem tetszik az, amit a mai hatalom művel.

A félidő egy fontos pillanat a futballmeccsek során. Ez az időszak lehetőséget ad a csapatoknak, hogy átgondolják a taktikájukat, felmérjék az ellenfelet, és felkészüljenek a második játékrészre.

Azonban az Újpest tábora számára az utolsó meccsen a félidő nem csak erről szólt. Kormányellenes molínókat feszítettek ki a stadionban:

Somogyi Zoltán erről úgy fogalmazott: Félidő. Az Újpest tábora, minden eszközzel a hatalom ellen tüntetett. Ilyen az elmúlt évtizedben nem volt focipályán.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Pataky Attila gyakorlatilag szerelmet vallott Orbánnak

Pataky Attila, az Edda Művek együttes frontembere, exkluzív interjút adott a Mandinernek, ahol nyíltan beszélt az őt ért kritikákról, a földönkívüli élet létezéséről, a...

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...