Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A mai naptól találkozhatunk a budapesti forgalomban azzal az ötven új MAN Lion’s City busszal, amelyek a BKK és az ArrivaBus Kft. megállapodása keretében érkeztek Budapestre. A buszok egy összesen 150 buszból álló kontingens első képviselői, melyeket júniusban és júliusban követ majd összesen 100 további jármű.

Az ArrivaBus Kft. és a BKK megállapodása keretében 50 vadonatúj MAN Lion’s City busszal bővült a budapesti közösségi közlekedés, amelyekkel az utasok már ma találkozhatnak a főváros forgalmában.

Az új buszok azonban csak az összesen 150 darabból álló kontingens első képviselői, amelyek közül további 100 jármű érkezik június és július során.

A BKK közleménye szerint ezek az alacsony padlós buszok nagy teljesítményű légkondicionálóval és kihajtható rámpával rendelkeznek, emellett pedig környezetbarát kialakításuknak köszönhetően a városi közlekedési folyamatokat sem terhelik feleslegesen.

Az új járműveket olyan vonalakra tervezik bevetni, ahol hosszabb utazási távolságok jellemzőek és az utasforgalom állandóbb, így elsősorban az észak-budai, észak-pesti és északkelet-pesti vonalakon lehet majd találkozni velük.

Emellett az új busszal az 100E repülőtéri járaton is lehet majd utazni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...