Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Momentum Mozgalom bejelentette, hogy támogatni fogja Baranyi Krisztinát a 2024-es önkormányzati választásokon.

Baranyi Krisztina jelenleg Budapest IX. kerületének polgármestere. 2019-ben szerezte meg a posztot, amikor az ellenzéki pártok összefogása révén sikerült legyőzni az addig 8 éve hatalmon lévő Fidesz jelöltjét.

Baranyi Krisztina azóta is aktívan részt vesz a budapesti és országos politikai életben.

Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke a Facebook-oldalán jelentette be, hogy Baranyi Krisztinát támogatja pártja Ferencvárosban a 2024-es önkormányzati választásokon.

„Mi a Momentumban ország- és Európa-szerte, itthon az önkormányzatokban, valamint az Európai Parlamentben azon dolgozunk, hogy őszinte, igazságos és emberközpontú Magyarországot építsünk, a Holnap Magyarországát.

Ebben pedig Baranyi Krisztina az egyik legerősebb szövetségesünk. Nem kérdés, hogy őt kell támogatnunk a jövő évi önkormányzati választáson”

– írja bejegyzésében a Momentum elnöke és hozzáteszi, hogy büszke a közösen elért helyi eredményekre és arra, hogy sikerült egy emberközpontú kerületet létrehozni minden nehézség – koronavírus, infláció, ukrán-orosz háború – ellenére.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Sokkoló számadat került nyílvánosságra: Belebukhat Pintér, de Orbán is kezdhet izgulni

A magyar egészségügyi intézmények adóssága augusztus végére 93,7 milliárd forintra nőtt, ami 7,3 milliárd forinttal haladja meg a korábbi havi összeget Ezzel együtt már majdnem 100...

Horváth Csaba beolvasott Orbánéknak – Ön szerint igaza van?

Itt lenne az ideje annak, hogy a kormány „kivegye az önkormányzatok zsebéből a kezét" – fogalmazott az MSZP fővárosi frakciójának vezetője szerdán a Fővárosi...

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...