Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Momentum Mozgalom bejelentette, hogy támogatni fogja Baranyi Krisztinát a 2024-es önkormányzati választásokon.

Baranyi Krisztina jelenleg Budapest IX. kerületének polgármestere. 2019-ben szerezte meg a posztot, amikor az ellenzéki pártok összefogása révén sikerült legyőzni az addig 8 éve hatalmon lévő Fidesz jelöltjét.

Baranyi Krisztina azóta is aktívan részt vesz a budapesti és országos politikai életben.

Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke a Facebook-oldalán jelentette be, hogy Baranyi Krisztinát támogatja pártja Ferencvárosban a 2024-es önkormányzati választásokon.

„Mi a Momentumban ország- és Európa-szerte, itthon az önkormányzatokban, valamint az Európai Parlamentben azon dolgozunk, hogy őszinte, igazságos és emberközpontú Magyarországot építsünk, a Holnap Magyarországát.

Ebben pedig Baranyi Krisztina az egyik legerősebb szövetségesünk. Nem kérdés, hogy őt kell támogatnunk a jövő évi önkormányzati választáson”

– írja bejegyzésében a Momentum elnöke és hozzáteszi, hogy büszke a közösen elért helyi eredményekre és arra, hogy sikerült egy emberközpontú kerületet létrehozni minden nehézség – koronavírus, infláció, ukrán-orosz háború – ellenére.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

„Kártyavárként omolhat össze a rendszer”, ha Karácsonyék mintapere győz a bíróságon

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, egy friss sajtótájékoztató keretében bejelentette, hogy a Fővárosi Önkormányzat a mai napon jogi lépéseket tesz a szolidaritási hozzájárulással kapcsolatos, jogellenesnek...

Kést rántott egy idős nő Orbán Viktor születésnapján

Csak úgy áradt a keresztényi szeretet a szentmisén. A Gulyáságyú Média hírportál beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást kezdeményezett egy idős nő ellen, aki...

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...