Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szorult helyzetben van a kormányközeli médiacég.

A TV2 súlyos következményekkel számolhat, miután többszöri felszólításra sem tett eleget a bíróság jogerős ítéletének. Az állami milliárdokhoz való hozzáférésük is kétségessé válhat akár.

Donáth Anna a Momentum politikusa ugyanis végrehajtást kezdeményezett a csatorna ellen, ami már a médiavállalat cégkivonatába is bekerült.

Minderről a Momentumos Donáth közösségi oldalán számolt be:

Nem hajtották végre a bíróság jogerős ítéletét, ezért végrehajtókat küldtem a TV2-re. De valamiért annyira fontos nekik, hogy hazudjanak rólam, hogy ez sem hatotta meg őket.

Azóta sem voltak hajlandók beolvasni a Tényekben a helyreigazítást, amire a bíróság kötelezte őket. A helyzet odáig fajult, hogy már a TV2 cégkivonatába is bekerült: végrehajtás alatt állnak.

Ezzel pedig még ők is bajba kerülhetnek. Ugyanis amellett, hogy csúnya foltot ejt egy vállalat megítélésén, erősen kérdéses, hogy egy végrehajtás alatt álló médiacég mennyiben pályázhat eredményesen bármilyen közbeszerzésre vagy kulturális forrásra.

Így valószínűleg azoknak az állami milliárdoknak egy részéhez is nehezebb lesz hozzájutniuk, amelyekből a propagandatévé évek óta él. Vajon mi lesz a fontosabb nekik: a pénz vagy a hazudozás?

Ez egyszer ugyanis igazat kellene mondaniuk rólam ahhoz, hogy biztosan ne kerüljenek veszélybe az állami pénzcsapok. Nehéz dilemma a NER 13. évében egy propagandatévének. Kíváncsian várom, hogyan sikerül feloldaniuk.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

„Kártyavárként omolhat össze a rendszer”, ha Karácsonyék mintapere győz a bíróságon

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, egy friss sajtótájékoztató keretében bejelentette, hogy a Fővárosi Önkormányzat a mai napon jogi lépéseket tesz a szolidaritási hozzájárulással kapcsolatos, jogellenesnek...

Kést rántott egy idős nő Orbán Viktor születésnapján

Csak úgy áradt a keresztényi szeretet a szentmisén. A Gulyáságyú Média hírportál beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást kezdeményezett egy idős nő ellen, aki...

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...