Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tüntető diákok és képviselők azért dulakodnak a rendőrökkel a Karmelitánál, mert tiltakoznak a tanárok közalkalmazotti jogviszonyának tervezett megszüntetése ellen.

A Momentum negyedszerre próbál kordont bontani a Karmelitánál, miközben a tüntetés után a demonstrálók a Belügyminisztériumtól a Karmelitához vonulnak.

Hétfő este hat körül nyolc-tíz momentumos elkezdi szétbontani a kordont, amit Hadházy Ákos szerint „törvénytelenül” helyeztek ki oda.

A helyszínre több tucat rendőr vonul ki, akikkel dulakodás, lökdösődés kezdődik. A rendőrök megakadályozzák a képviselőket abban, hogy elbontsák a kordont.

A rendőrök a korábbiakkal ellentétben most nem engedték a képviselőknek elbontani a kordont. Hadházy erre ráfeküdt egy félig elbontott kordonra, őt a rendőrök kézben vitték arrébb a helyszínről.

Este hét körül megérkeznek a belvárosban tüntető diákok és tanárok a Karmelitához, és skandálnak.

A tömeg megindul a kordon felé, és néhány méterrel sikerül arrébb tolniuk az egyik kordont, a rendőrök könnygázt is bevetnek. Gelencsér szerint Hadházy rosszul lett, megütötte magát, de nem kért ellátást.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...

Hatalmas a káosz: Megbuktatták a Fidesz egyik legerősebb polgármesterét

Ács Rezső, Szekszárd Fidesz által támogatott polgármestere, leváltásának hírével került a középpontba, miután a város képviselő-testülete összeférhetetlenséget állapított meg a tevékenységével kapcsolatban. A szavazás során...