Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tüntető diákok és képviselők azért dulakodnak a rendőrökkel a Karmelitánál, mert tiltakoznak a tanárok közalkalmazotti jogviszonyának tervezett megszüntetése ellen.

A Momentum negyedszerre próbál kordont bontani a Karmelitánál, miközben a tüntetés után a demonstrálók a Belügyminisztériumtól a Karmelitához vonulnak.

Hétfő este hat körül nyolc-tíz momentumos elkezdi szétbontani a kordont, amit Hadházy Ákos szerint „törvénytelenül” helyeztek ki oda.

A helyszínre több tucat rendőr vonul ki, akikkel dulakodás, lökdösődés kezdődik. A rendőrök megakadályozzák a képviselőket abban, hogy elbontsák a kordont.

A rendőrök a korábbiakkal ellentétben most nem engedték a képviselőknek elbontani a kordont. Hadházy erre ráfeküdt egy félig elbontott kordonra, őt a rendőrök kézben vitték arrébb a helyszínről.

Este hét körül megérkeznek a belvárosban tüntető diákok és tanárok a Karmelitához, és skandálnak.

A tömeg megindul a kordon felé, és néhány méterrel sikerül arrébb tolniuk az egyik kordont, a rendőrök könnygázt is bevetnek. Gelencsér szerint Hadházy rosszul lett, megütötte magát, de nem kért ellátást.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb megszorítást leplezett le az MSZP – Orbánék ismét ordenáré módon hazudtak az embereknek

Az MSZP szerint januártól túladóztatná az autósokat a Fidesz, mivel egy liter benzin esetében 16,5 forinttal, egy liter gázolajnál 18,6 forinttal több adót szedne...

Kínos kérdések merültek fel a tárgyalóteremben: Újra felmerült Varga Judit neve a Völner-Schadl perben

Kedden a Fővárosi Törvényszéken folytatódott tovább  a Schadl-Völner nevével fémjelzett korrupciós botrány tárgyalása. F. Vivien, a vád koronatanúja kerül a bíróság elé - számolt...

Fontos: Hatalmas bajban lesznek a nyugdíjasok a szakértő szerint

Farkas András nyugdíjszakértő a Portfolio.hu-nak nyilatkozva rámutatott: a jelenlegi nyugdíjrendszer fenntarthatatlannak bizonyul, jellemző rá a kaotikusság és az átláthatatlanság. Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ)...