Image: 73897527, A Demokratikus Koalíció 2019-es európai parlamenti választások eredményvárója a budapesti Radison Blu hotelben, Place: Budapest, Hungary, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mivel Orbánék már a negyedik hónapja nem tesznek semmit, hogy megszerezzék a Magyarországnak járó uniós pénzeket, ezért az Árnyékkormány szerint sürgősen lépni kell.

Mivel az Európai Unió többek között azt várja el, hogy Orbán emberei távozzanak az egyetemek vezetéséből, ezért az Árnyékkormány felszólította Cser-Palkovics András fideszes polgármestert, valamint Szili Katalint, hogy távozzanak az egyetemi kuratóriumokból.

Az Árnyékkormány másik döntése szerint le kell állítani a fővárosi Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret működtető cég magasan a piaci ár feletti megvásárlását, mert nem szabad tovább pazarolni a magyar emberek adóit.

Arról is határoztunk, hogy visszautasítjuk a Fidesz törvényjavaslatát, amely megszüntetné a tanárok közalkalmazotti jogállását, ami a tömeges megfélemlítést szolgálja.

Az Árnyékkormány szerint az iskolák válságára csak a pedagógus-szakszervezetekkel közösen elfogadott megoldások jelenthetnek gyógyírt:

például a 45 százalékos tanári béremelés, a túlórák kifizetése és a munkaidő maximalizálása.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: