Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egyre több gazdasági szakember tartja irreálisnak Orbán Viktor ígéreteit arról, hogy az év végére egyszámjegyűvé válhat az Európai Unió legnagyobb inflációja, a jelenleg 25,4 százalékos orbáni infláció.

Vagyis a magyar emberek még tovább szenvedhetnek a horrorisztikus élelmiszeráraktól, a 600 forint feletti benzintől és a hétszeres rezsiemeléstől.

Az Árnyékkormány szerint azonnali intézkedésekkel kell megállítani az orbáni inflációt: az összes alapvető élelmiszerre ki kell terjeszteni a kedvezményes áfát, literenként 500 forint alá kell nyomni az üzemanyag árát az áfa és a jövedéki adó csökkentésével, valamint meg kell duplázni a gáz és az áram kedvezményes árú mennyiségét.

Csak így fékezhető meg a történelmi mértékű élelmiszerdrágulás, és így állítható meg az üzemanyagárak és a rezsi további emelkedése.

Az Orbán-kormány azonban tovább nyerészkedik az Európa-rekorder áfán és a méregdrága gázon és áramon. Ezért az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye arra, hogy legyőzzük az orbáni inflációt.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...

Hatalmas a káosz: Megbuktatták a Fidesz egyik legerősebb polgármesterét

Ács Rezső, Szekszárd Fidesz által támogatott polgármestere, leváltásának hírével került a középpontba, miután a város képviselő-testülete összeférhetetlenséget állapított meg a tevékenységével kapcsolatban. A szavazás során...