Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt készített egy Watchdog és egy Rendszerhiba nevű sorozatot a youtube csatornájukra, amelyet bár nem folytatásos “teleregénynek” szántak, mi mégis folytatásosan néztük meg, ugyanis a teljes kép úgy áll össze. Mintha csak a Netflixes Kaleidoszkópot néznénk, csak itt sokkal sötétebb a történet.

Két egyébként egymástól függetlennek szánt ügyet próbált a Magyar Kétfarkú Kutyapárt és annak elnöke Kovács Gergely átvinni a köztudatba, ám egymás mellé téve a két ügyet igen érdekes végkicsengése lesz a történetnek.

A megölt milliárdos a XII. kerületben

Kovács Gergely aki önkormányzati képviselő a XII. kerületben és két politikustársa Kocsik Tekla és Terdik Roland akik az anyag elkészítésében szerkesztőként vettek részt, egy igencsak vérfagyasztó történetet tártak fel és készítettek az esetről egy dokumentumfilmet is.

A videó szövege szerint: “Egy bűnözői csoport különféle meghatalmazásokkal érte el, hogy korlátlanul rendelkezzen Mészáros István hegyvidéki milliárdos teljes vagyona felett.

A meghatalmazásokat dr. Péczely Attila ügyvéd, fideszes hegyvidéki képviselő szignózta. A milliárdosra végül rágyújtották vidéki kastélyát.”

Az MKKP weboldalán így ír az esettel kapcsolatosan: “[..] A csoport ekkorra különféle meghatalmazásokat is aláírattatott a milliárdossal, amik alapján gyakorlatilag bármilyen ügyben eljárhattak a nevében, a cégei nevében, valamint rendelkezhettek teljes vagyona felett. Ezeket a meghatalmazásokat dr. Péczely Attila szignózta[…]”

A videó feltételezése szerint – melyet maga a Kutyapárt készített  – az egyik Hegyvidéki önkormányzati képviselő dr. Péczely Attila ügyvédként segíthette azt a bűnözői csoportot, akik végül kiforgatták vagyonából a milliárdost, majd pedig gyilkosság áldozata lett.

Így bízta a Kutyapárt végül dr. Péczely Attilára a vagyonnyilatkozatok leadásának ellenörzését

Látszólag teljesen más történetnek tűnik azonban érdekes kicsengést ad a történetnek, hogy a fent említett ügyvéd, aki nemcsak hogy önkormányzati képviselő a XII. kerületben de a kerület Jogi Bizottságának elnöke is.

Az MKKP több kerületben is hadat üzent a vagyonnyilatkozatot vizsgáló bizottságoknak, ugyanis a párt szerint semmi szükség ilyen testületekre, hiszen “olyan rövid üléseket tartanak”, hogy munkájukat más bizottságok is képesek lennének elvégezni.

Így több kerületben is javaslatot tettek a vagyonnyilatkozati bizottságok felszámolására. Nem volt ez máshogy a XII. kerületben sem, ahol a pártelnök Kovács Gergely sajátkezüleg adott be egy módósító indítványt a bizottság megszüntetésére.

“Úgyhogy benyújtottam egy előterjesztést, hogy szünjön meg a bizottság”

– mondta el Kovács Gergely abban a videóban, amelyet Rendszerhiba néven töltött fel az MKKP a youtube csatornájára.

Csakhogy a benyújtott előterjesztés – melyet Kovács Gergely saját kezüleg írt alá és vélhetőleg készített –  igen érdekesre sikeredett, mely teljes egészében ezen a linken érhető el:

kovács gergely
Részlet Kovács Gergely előterjesztéséből

Az előterjesztő tehát azt tartalmazza, hogy a jövőben a vagyonnyilatkozatellenörzési és az azzal kapcsolatos etikai eljárásokat a Jogi bizottság lássa el a jövőben a kerületben, amelynek elnöke nem más – és az előterjesztés időpontjában is – dr. Péczely Attila, az az ügyvéd, aki Kovács Gergelyék feltételezése alapján részt vehetett a megölt milliárdos kifosztásában. Mindezt a spórolásra hivatkozva.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: