Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Eltüntették a végrehajtói kar szakmai folyóiratainak archívumát, Schadl György letartóztatása óta új szám meg sem jelent.

Volt idő, amikor a korrupciós büntetőügyben szintén vádlott Völner Pál fideszes államtitkárként még egy cikkben aggódott a jogállamiságért.

Schadl György letartóztatása után minden jel szerint megszűnt a végrehajtók szakmai folyóirata: 2021 óta nem jelent meg új szám, továbbá elérhetetlenné tették a teljes archívumot is. A szerkesztőbizottság tagja volt Magyar Bírói Végrehajtói Kar elnöke, maga Schadl is – írja a Telex.

A portál szerint az Executio című folyóirat olvasói másfél éve nem tudnak letölteni egyetlen korábbi számot sem az archívumból, és a következő felirat jelenik meg:

„Szerver hiba történt a kérés kiszolgálása közben! Kérjük próbálja újra!”

A Telex szerint a történtek fényében különösen izgalmas fellapozni Völner Pál korábbi cikkét, amelyben még azt írta:

a jogállamiság sérülhet, ha a végrehajtási rendszer gyenge és könnyen kijátszható, és a bírósági végrehajtás minősége befolyásolja az igazságszolgáltatásba vetett bizalmat.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

A Fidesz eltakarítaná Horn Gyula emlékét – Az utcán tiltakoznak a volt miniszterelnök hívei

A Magyar Szocialista Párt utcára vonult Horn Gyula emlékének védelmében. Aláríásgyűjtésbe kezdett az MSZP azután, a Fővárosi Kormányhivatal és főispánja, Sára Botond el akarja tüntetni...

„Ez tárgyalóterem, nem kabaré” – Botrányba fulladt a Völner-Schadl ügy tárgyalása

Ez is egy pillanatfelvétel a NER belső ügyeiről, azonban ezt nem a Rogán-minisztériumban írják, így nem annyira rózsaszín cukormázas, mint ahogyan azt mutatni szeretik....

Alföldi Róbert lecsapott: Összeomlott az Orbán-i hazugsággyár

A Fideszhez kapcsolódó médiának még mindig helyreigazításokat kell tennie, legutóbb az Origónak kellett elnézést kérnie Alföldi Róbert színész-rendezőtől a hétvégén - írja a Telex "Az...