Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Eltüntették a végrehajtói kar szakmai folyóiratainak archívumát, Schadl György letartóztatása óta új szám meg sem jelent.

Volt idő, amikor a korrupciós büntetőügyben szintén vádlott Völner Pál fideszes államtitkárként még egy cikkben aggódott a jogállamiságért.

Schadl György letartóztatása után minden jel szerint megszűnt a végrehajtók szakmai folyóirata: 2021 óta nem jelent meg új szám, továbbá elérhetetlenné tették a teljes archívumot is. A szerkesztőbizottság tagja volt Magyar Bírói Végrehajtói Kar elnöke, maga Schadl is – írja a Telex.

A portál szerint az Executio című folyóirat olvasói másfél éve nem tudnak letölteni egyetlen korábbi számot sem az archívumból, és a következő felirat jelenik meg:

„Szerver hiba történt a kérés kiszolgálása közben! Kérjük próbálja újra!”

A Telex szerint a történtek fényében különösen izgalmas fellapozni Völner Pál korábbi cikkét, amelyben még azt írta:

a jogállamiság sérülhet, ha a végrehajtási rendszer gyenge és könnyen kijátszható, és a bírósági végrehajtás minősége befolyásolja az igazságszolgáltatásba vetett bizalmat.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...