Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Eltüntették a végrehajtói kar szakmai folyóiratainak archívumát, Schadl György letartóztatása óta új szám meg sem jelent.

Volt idő, amikor a korrupciós büntetőügyben szintén vádlott Völner Pál fideszes államtitkárként még egy cikkben aggódott a jogállamiságért.

Schadl György letartóztatása után minden jel szerint megszűnt a végrehajtók szakmai folyóirata: 2021 óta nem jelent meg új szám, továbbá elérhetetlenné tették a teljes archívumot is. A szerkesztőbizottság tagja volt Magyar Bírói Végrehajtói Kar elnöke, maga Schadl is – írja a Telex.

A portál szerint az Executio című folyóirat olvasói másfél éve nem tudnak letölteni egyetlen korábbi számot sem az archívumból, és a következő felirat jelenik meg:

„Szerver hiba történt a kérés kiszolgálása közben! Kérjük próbálja újra!”

A Telex szerint a történtek fényében különösen izgalmas fellapozni Völner Pál korábbi cikkét, amelyben még azt írta:

a jogállamiság sérülhet, ha a végrehajtási rendszer gyenge és könnyen kijátszható, és a bírósági végrehajtás minősége befolyásolja az igazságszolgáltatásba vetett bizalmat.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...