Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bayer Zsolt egyenesen tombolni kezdett annak a hírnek a hallatán, hogy nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Vladimir Putyin ellen. Úgy tűnik a Fidesz első számú celebjét mélyen érintette, hogy a haverja ellen hogy merészelt kiadni parancsot a Hágai törvényszék.

Bayer „Ezennel én is…” című írásában úgy fogalmaz: „…kiadom az elfogatóparancsot Biden és Zelenszkij ellen.

Ugyanis ennek pont annyi értelme van, mint a hágainak Putyin ellen.”

Majd azzal folytatja, „ha mégis letartóztatnám nevezetteket, akkor Biden bácsinak elmagyarázom majd, hogy nem pukizunk nyilvános helyeken, továbbá, hogy nem tesszük be a drogfüggő, feleslegesen létező, idióta gyerekünket Ukrajna gázipari trösztjének igazgató tanácsába, mert akkor később úgy fog tűnni, hogy a kurva nagy ukrajna (sic!) barátság nem más, mint egy kibaszott családi üzlet (az).”

Végül az ukrán elnökre utalva úgy zárta: „Zelikének meg elmondom majd, hogy semmiképpen se vágja magát az ártatlanok pózába, mert nem ártatlan. S hogy CIA ügynökként hazafit játszani legalább annyira ripacskodás, mint fasszal zongorázni. Ennyit ezekről.”

Bayer a Hír TV-n a Sajtóklubban január 30-án – azaz kevesebb, mint egy hónappal az orosz invázió előtt – még teljes beleéléssel azt ecsetelte, hogy „Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt egy hülye is tudja”.

Ugyanebben a műsorban idén február közepén Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője már nyíltan úgy fogalmazott, hogy „én is az oroszoknak drukkolok”.

via: HVG


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...