Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bayer Zsolt egyenesen tombolni kezdett annak a hírnek a hallatán, hogy nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Vladimir Putyin ellen. Úgy tűnik a Fidesz első számú celebjét mélyen érintette, hogy a haverja ellen hogy merészelt kiadni parancsot a Hágai törvényszék.

Bayer „Ezennel én is…” című írásában úgy fogalmaz: „…kiadom az elfogatóparancsot Biden és Zelenszkij ellen.

Ugyanis ennek pont annyi értelme van, mint a hágainak Putyin ellen.”

Majd azzal folytatja, „ha mégis letartóztatnám nevezetteket, akkor Biden bácsinak elmagyarázom majd, hogy nem pukizunk nyilvános helyeken, továbbá, hogy nem tesszük be a drogfüggő, feleslegesen létező, idióta gyerekünket Ukrajna gázipari trösztjének igazgató tanácsába, mert akkor később úgy fog tűnni, hogy a kurva nagy ukrajna (sic!) barátság nem más, mint egy kibaszott családi üzlet (az).”

Végül az ukrán elnökre utalva úgy zárta: „Zelikének meg elmondom majd, hogy semmiképpen se vágja magát az ártatlanok pózába, mert nem ártatlan. S hogy CIA ügynökként hazafit játszani legalább annyira ripacskodás, mint fasszal zongorázni. Ennyit ezekről.”

Bayer a Hír TV-n a Sajtóklubban január 30-án – azaz kevesebb, mint egy hónappal az orosz invázió előtt – még teljes beleéléssel azt ecsetelte, hogy „Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt egy hülye is tudja”.

Ugyanebben a műsorban idén február közepén Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője már nyíltan úgy fogalmazott, hogy „én is az oroszoknak drukkolok”.

via: HVG


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: