Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bayer Zsolt egyenesen tombolni kezdett annak a hírnek a hallatán, hogy nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Vladimir Putyin ellen. Úgy tűnik a Fidesz első számú celebjét mélyen érintette, hogy a haverja ellen hogy merészelt kiadni parancsot a Hágai törvényszék.

Bayer „Ezennel én is…” című írásában úgy fogalmaz: „…kiadom az elfogatóparancsot Biden és Zelenszkij ellen.

Ugyanis ennek pont annyi értelme van, mint a hágainak Putyin ellen.”

Majd azzal folytatja, „ha mégis letartóztatnám nevezetteket, akkor Biden bácsinak elmagyarázom majd, hogy nem pukizunk nyilvános helyeken, továbbá, hogy nem tesszük be a drogfüggő, feleslegesen létező, idióta gyerekünket Ukrajna gázipari trösztjének igazgató tanácsába, mert akkor később úgy fog tűnni, hogy a kurva nagy ukrajna (sic!) barátság nem más, mint egy kibaszott családi üzlet (az).”

Végül az ukrán elnökre utalva úgy zárta: „Zelikének meg elmondom majd, hogy semmiképpen se vágja magát az ártatlanok pózába, mert nem ártatlan. S hogy CIA ügynökként hazafit játszani legalább annyira ripacskodás, mint fasszal zongorázni. Ennyit ezekről.”

Bayer a Hír TV-n a Sajtóklubban január 30-án – azaz kevesebb, mint egy hónappal az orosz invázió előtt – még teljes beleéléssel azt ecsetelte, hogy „Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt egy hülye is tudja”.

Ugyanebben a műsorban idén február közepén Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője már nyíltan úgy fogalmazott, hogy „én is az oroszoknak drukkolok”.

via: HVG


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...