Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lendvai Ildikó ismét csípős kedvében volt.

A korábbi MSZP-s parlamenti képviselő is hozzáfűzte a maga gondolatait a nemzeti ünnephez, illetve a miniszterelnök gondolataihoz. Merthogy a nemzeti ünnep mégiscsak több, mint egy narancsos pizza Kiskőrösön:

Orbán így harangozta be fb oldalán március 15-i kiskőrösi beszédét: „Holnap Kiskőrösön két dolog biztosan lesz. Orbán-beszéd és Orbán-pizza.”

Utóbbiról már lehetett olvasni a sajtóban: narancsszeletek és (árstopos) csirkemell-csíkok vannak rajta. Farhát-csíkok mégsem lehetnek.

A Kisorbán-pizza 3530 forint, a Nagyorbán-pizza 3810, az Óriásorbán-pizza 10.330. (Nem azért, de szerintem Kisorbán-pizzát illetlenség venni az áthallások miatt. Lelkesektől az Óriásorbán, kissé mértéktartóbbaktól legalább a Nagyorbán elváratik.)

Hű vitéze, Deák Dániel azonnal kommentelt: „Holnap mi is a pizzázóban kezdünk Kiskőrösön.” (Naná, majd a civil tüntetésen az Andrássy úton.)

Bezzeg én, szerencsétlen. Nekem Kiskőrösből csak a beszéd jut, pizzátlanul. Pedig Jalapeno paprika is lesz rajta.

Nem a beszéden, a pizzán. Már ha jól értem.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...