Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lendvai Ildikó ismét csípős kedvében volt.

A korábbi MSZP-s parlamenti képviselő is hozzáfűzte a maga gondolatait a nemzeti ünnephez, illetve a miniszterelnök gondolataihoz. Merthogy a nemzeti ünnep mégiscsak több, mint egy narancsos pizza Kiskőrösön:

Orbán így harangozta be fb oldalán március 15-i kiskőrösi beszédét: “Holnap Kiskőrösön két dolog biztosan lesz. Orbán-beszéd és Orbán-pizza.”

Utóbbiról már lehetett olvasni a sajtóban: narancsszeletek és (árstopos) csirkemell-csíkok vannak rajta. Farhát-csíkok mégsem lehetnek.

A Kisorbán-pizza 3530 forint, a Nagyorbán-pizza 3810, az Óriásorbán-pizza 10.330. (Nem azért, de szerintem Kisorbán-pizzát illetlenség venni az áthallások miatt. Lelkesektől az Óriásorbán, kissé mértéktartóbbaktól legalább a Nagyorbán elváratik.)

Hű vitéze, Deák Dániel azonnal kommentelt: “Holnap mi is a pizzázóban kezdünk Kiskőrösön.” (Naná, majd a civil tüntetésen az Andrássy úton.)

Bezzeg én, szerencsétlen. Nekem Kiskőrösből csak a beszéd jut, pizzátlanul. Pedig Jalapeno paprika is lesz rajta.

Nem a beszéden, a pizzán. Már ha jól értem.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...